02 Μαΐου, 2024

Καθυστέρηση αναχώρησης του ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗ από Αλεξ/πολη με μεγάλη ουρά αυτοκινήτων και πολύ κόσμο - Κ. Λ. Αλεξ/πολης: Υπάρχει θέμα όχι βλάβη το οποίο θα λυθεί σύντομα - Δελτίο Τύπου ZANTE FERRIES - Ξεκίνησε η φόρτωση - 17:30 από Αλεξ/πολη & 20:00 από Σαμοθρακη

Ο φίλος αναγνώστης του blog Βαγγέλης και εκ των σχολιαστών κατά διαστήματα, στις 14:45 μου έστειλε e-mail με κείμενο "Καμία ενημέρωση έως τώρα....πιθανόν να έχει βλάβη Ειρηναίε....η ουρά είναι τεράστια για το νησί." και την σχετική επισυναπτόμενη φωτογραφία. 
Επικοινώνησα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης ζητώντας πληροφορίες, από όπου με ενημέρωσαν πως υπάρχει θέμα με το πλοίο, όχι βλάβη, το οποίο γίνεται προσπάθεια να λυθεί το συντομότερο δυνατόν, ειδικά και λόγω της ημέρας,χωρίς όμως να μπορεί να γίνει εκτίμηση για την ακριβή ώρα αναχώρησης.
Στην συνέχεια προσπάθησα να επικοινωνήσω με το πρακτορείο της ZANTE FERRIES, αλλά όπως είναι λογικό τέτοιες ώρες το τηλέφωνο είναι συνεχώς κατειλημμένο...
Πάντως σύμφωνα με ανεπίσημες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εδώ στο νησί, γίνεται λόγος για ατύχημα που συνέβη το πρωί κατά την πρόσδεση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και τώρα αναμένεται ο νηογνώμονας για την σχετική επιθεώρηση και να δώσει το ΟΚ ώστε το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΆΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ να εκτελέσει το δρομολόγιο του.

Η εταιρεία μας έχει συνηθίσει να προβαίνει σε σχετικές ενημερώσεις τόσο με ανακοινώσεις όσο και προς τους επιβάτες, καθώς επίσης και σε ταχύτατη επίλυση παρόμοιων θεμάτων, ας ελπίσουμε ότι όλα θα επιλυθούν σύντομα χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες.

Αμέσως μετά την δημοσίευση άλλος φίλος αναγνώστης μου έστειλε screenshot από σχετική ανάρτηση στο facebook του e-evros.gr:

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, μάλλον επαληθεύονται οι πληροφορίες για πρόσκρουση του πλοίου στο λιμάνι...
Για μία ακόμη φορά κάτω από την ανάρτηση επιβεβαιώνεται η "αγάπη" των Αλεξανδρουπολιτών για την Σαμοθράκη...😢😢😢

Ευχαριστώ όλους όσους συμβάλλετε στην ενημέρωση του κοινού.
Για οτιδήποτε νεότερο αφορά τις αναχωρήσεις του πλοίου από Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη θα ενημερωθείτε από εδώ.

15:52 Ενημέρωση από πρακτορείο ΖΑΝΤΕ Αλεξανδρούπολης
Κατάφερα τελικά να επικοινωνήσω με το πρακτορείο της ZANTE FERRIES στην Αλεξανδρούπολη, από όπου με ενημέρωσαν ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον μία ώρα ακόμη για την αναχώρηση...

Δελτίο Τύπου ZANTE FERRIES Σχετικά με τo δρομολόγιo 02/05

Λόγω μικρού τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στο πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ, το οποίο είναι σε διαδικασία αποκατάστασης, σας ενημερώνουμε ότι ο απόπλους του πλοίου από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης σήμερα θα καθυστερήσει περίπου 2 ώρες .  Για την ακριβή ώρα απόπλου του πλοίου, θα σας ενημερώσουμε με νεότερο δελτίο τύπου.

Όσοι επιβάτες έχουν εκδώσει εισιτήρια θα ενημερωθούν με μέριμνα της εταιρείας μας.

zanteferries.gr


16:55 Ενημέρωση από πρακτορείο ΖΑΝΤΕ Αλεξανδρούπολης

Σε νεότερη επικοινωνία με το πρακτορείο της ZANTE FERRIES στην Αλεξανδρούπολη, μου είπαν πως έχει ξεκινήσει η φόρτωση του πλοίου. Λογικά μέσα στην επόμενη μισή ώρα αναμένεται ο απόπλους. Τέλος καλό, όλα καλά, με αρκετή ταλαιπωρία για τους επισκέπτες που έρχονται στο νησί, αλλά εύχομαι να περάσουν τόσο όμορφα στην Σαμοθράκη που φεύγοντας να μην θυμούνται καν αυτήν τημ περιπέτεια... Συμβαίνουν και αυτά...


Νέο Δ. Τ. ZANTE FERRIES

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στο πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ, το πλοίο θα αναχωρήσει από τον λιμένα της Αλεξανδρούπολης στις 17.30 και από τον λιμένα της Σαμοθράκης στις 20.00.

zanteferries.gr