03 Μαΐου, 2024

Λόγω συμπλήρωσης των οικονομικών θέσεων, τα ακριβότερα εισιτήρια στο ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ

Μαζί με την αναστάτωση που προκλήθηκε από την καθυστέρηση της εκτέλεσης του δρομολογίου από το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΆΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ σε συνδυασμό με την αυξημένη κίνηση των ημερών κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να σχολιάσουν πάντα επικριτικά την εταιρεία.
Κυκλοφορεί λοιπόν σήμερα ένα δημοσίευμα σε σελίδα του Έβρου που "καταγγέλει" "αυξημένες τιμές" εισιτηρίων... Κάποιοι επιβάτες πλήρωσαν λέει 12€ και έχουν και "ντοκουμέντα"...
Δεν πρόκειται για αύξηση, το πλοίο καθώς και κάθε πλοίο πέρα από τις οικονομικές θέσεις, διαθέτει και κάποιες ακριβότερες. Πιθανότατα κανείς δεν επιλέγει τις ακριβότερες θέσεις γιατί ουσιαστικά δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω, ή κάνω λάθος; Όταν όμως υπάρχει αυξημένη κίνηση όπως αυτές τις μέρες και συμπληρωθούν οι οικονομικές θέσεις, αρχίζουν στα εκδοτήρια να κόβουν εισιτήρια για τις ακριβότερες θέσεις, δεν γνωρίζω αν ενημερώνονται οι επιβάτες ότι θα πληρώσουν ακριβότερα, κανονικά θα έπρεπε.
Πάμε λίγο να δούμε τι επιλογές έχει ο επιβάτης για αύριο Μ. Σάββατο 4 Μαιου και επιστροφή Πέμπτη 6 Ιουνίου που πλέον δεν ισχύει το επιδοτούμενο, μέσα από το σύστημα κρατήσεων της ZANTE FERRIES:

Ο λαός μας λέει των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Οπότε όταν πρόκειται να ταξιδέψουμε κυρίως σε ημέρες και περιόδους υψηλής κίνησης καλό είναι να φροντίζουμε να προμηθευόμαστε εγκαίρως τα εισιτήρια μας για να μην βρισκόμαστε προ εκπλήξεων... Φυσικά και οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων να προτρέπουν τους πελάτες τους για την έγκαιρη προμήθεια των εισιτηρίων τους...
Όσοι δεν βγάλατε εισιτήριο επιστροφής και θα φύγετε Δευτέρα ή Τρίτη καλό είναι να το κάνετε σήμερα ή αύριο...
Καλή Ανάσταση στο όμορφο νησί μας