06 Μαΐου, 2024

Απάντηση - επιβεβαίωση του Δημάρχου Σαμοθράκης στο άρθρο "Από τον Άννα (ΔΕΔΔΗΕ) στον Καϊάφα (Δήμο) για να υπάρξει οδικός φωτισμός..."

Από τον Δήμαρχο Σαμοθράκης κύριο Αθανάσιο Βίτσα έλαβα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ως απάντηση στο άρθρο μου την Μ. Παρασκευή με τίτλο "Από τον Άννα (ΔΕΔΔΗΕ) στον Καϊάφα (Δήμο) για να υπάρξει οδικός φωτισμός..."

Ο κύριος Βίτσας αναφέρει: 

"Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά.

Έχουν δίκιο οι δημότες που διαμαρτύρονται ως προς την ικανοποίηση των αιτημάτων τους για τον δημοτικό φωτισμό. Ο ΔΕΔΔΗΕ υποστηρίζει ότι δεν έχει την αρμοδιότητα, ο ηλεκτρολόγος του δήμου έχει υποχρέωση για την αλλαγή της λάμπας και δεν επιτρέπεται να διορθώνει άλλες βλάβες, απαγορεύεται σ' αυτόν η αναρρίχηση στις κολώνες.

Είμαστε σε στενή συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ και αναζητούμε λύση. Υπάρχει πρόβλημα, το αναγνωρίζουμε, ταλαιπωρούμε τους δημότες άθελά μας, ωστόσο κάνουμε το παν δυνατό να το ξεπεράσουμε"

Να τον ευχαριστήσω και να ανταπαντήσω και δημόσια στις ευχές του Αληθώς Ανέστη ο Κύριος, Χρόνια καλά και πολλά με Υγεία.

Εν ολίγης, η απάντηση του Δημάρχου επιβεβαιώνει την προσωπική μου άποψη, την οποία και έγραψα στο τέλος του άρθρου: "Προσωπική μου άποψη με τις φτωχές μου γνώσεις είναι πως ο υπάλληλος του Δήμου δεν είναι αρμόδιος για να ανεβαίνει στις κολώνες, νομίζω πως για αυτό υπάρχουν οι εναερήτες στον ΔΕΔΔΗΕ... "

Ας ελπίσουμε πως σύντομα θα έχουμε απάντηση και από τον προϊστάμενο του ΔΕΔΔΗΕ στην Αλεξανδρούπολη κύριο Στέργιο Γατίδη και πως θα βρεθεί λύση...