25 Μαΐου, 2024

Σόνια Βασιλειάδου: Πρόσκληση Δημάρχου Ρόμαν, κατώτερος των περιστάσεων ο Δήμος Σαμοθράκης

Στην σημερινή εκπομπή του Φώτη Φωτεινού "Χωρίς Κανόνες" στο Samothraki Web Radio, ζητήσαμε από την κυρία Σόνια Βασιλειάδου (δημ. σύμβουλο) να μας πει την γνώμη της για την στάση του Δήμου Σαμοθράκης στο θέμα της παρουσίας της και του κυρίου Γιάννη Γλήνια στις εορταστικές εκδηλώσεις του αδερφοποιημένου Δήμου Ρομάν της Ρουμανίας και γενικά όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν με αποκορύφωμα την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Αλλά κυρίως τι αποκόμισε η ίδια από την παρουσία της εκεί, τα οφέλη της Σαμοθράκης, μιας και ήταν εκείνη που κατά την προηγούμενη Δημοτική θητεία έτρεξε το θέμα της αδερφοποίησης των δύο Δήμων.

Η κυρία Βασιλειάδου απάντησε σε όλα με τον γνωστό χειμαρρώδη τρόπο της, μάλιστα σε κάποια σημεία ήταν και πολύ σκληρός, έντονα αντιπολιτευτικός, αλλά αυτό που εγώ είδα και το επεσήμανα κιόλας είχε ηγετικό χαρακτήρα με ότι αυτό σημαίνει για το μέλλον...

Προσωπικά όμως κρατάω τα θετικά της αδελφοποίησης. Ακούστε την συζήτηση μας μαζί της:


Όλη η εκπομπή όμως είχε ενδιαφέροντα θέματα, μεταξύ αυτών και την όλη στάση του Ο.Λ.Α και του προέδρου ή "εντεταλμένου συμβούλου" του (διορισμένου από το ΤΑΙΠΕΔ) κυρίου Παναγιώτη Σταμπουλίδη, απέναντι στην Σαμοθράκη. Η οποία μόνο απαξιωτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Μιας και δεν απάντησε καν στις προσκλήσεις μας. Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή από το samothrakiradio.gr: