21 Ιουνίου, 2024

Δράσεις Δημοτικού Σχολείου Καμαριώτισσας: 1. Τουριστικός οδηγός από τους μαθητές β΄ Δημοτικού - 2. Μαθαίνω να αγαπώ τα ζώα - 3.

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καμαριώτισσας, δημιούργησαν τουριστικό οδηγό για τη Σαμοθράκη, στα πλαίσια της Ενότητας 18 “Ένα βιβλίο που σε ταξιδεύει”, Γλώσσα Β΄ Δημοτικού. Υπεύθυνη δασκάλα Αθανασία Ζολώτα.


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


Πρόγραμμα “Μαθαίνω να αγαπώ τα ζώα”

Στα πλαίσια του προγράμματος “Μαθαίνω να αγαπώ τα ζώα” οι μαθητές της Β΄ τάξης του δημοτικού σχολείου Καμαριώτισσας με τη δασκάλα τους κ. Αθανασία Ζολώτα επισκέφτηκαν το κτήμα Μαλαματίνα στην Καμαριώτισσα, όπου η κ. Νάγια Φωτάκη, περιβαλλοντολόγος και  υπεύθυνη για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων του Δήμου Σαμοθράκης,  τους μίλησε προκειμένου να μάθουν και να  ευαισθητοποιηθούν για τα αδέσποτα ζώα.  Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία  να ενημερωθούν σχετικά με τις δράσεις του Δήμου,   να  δουν τα σπιτάκια των αδέσποτων που φιλοξενούνται στο κτήμα, να ταΐσουν  ζώα και να μιλήσουν με εθελοντές.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Στον σχολικό μας χώρο πραγματοποιήθηκε η τελική γιορτή της Αποφοίτησης της Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, με την οργάνωση και καθοδήγηση της κ. Τοπαλίδου Παναγιώτας – Υπεύθυνη του τμήματος και με τη μουσική πλαισίωση της κ. Τηγανούρια Παναγιώτας – Μουσικός.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις δράσεις των τελευταίων ημερών του σχολικού έτους που τελείωσε πρόσφατα. Για να δείτε όλες τις δράσεις επισκεφτείτε την σελίδα του σχολείουΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ.

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που έχουν όρεξη και διάθεση να μαθαίνουν πράγματα στα παιδιά και στους μικρούς μαθητές που ανταποκρίνονται. Ιδιαίτερη εντύπωση μου προκάλεσε η δημιουργία του τουριστικού οδηγού...

Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και καλό κουράγιο στους γονείς