08 Ιουνίου, 2024

Δήμος Σαμοθράκης: Απαγόρευση διέλευσης στο δρόμο προς τον Κήπο - Χθες παράνομα αφαιρέθηκε η σχετική σήμανση // Ανάρτηση Δημάρχου Σαμοθράκης Αθ. Βίτσα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΚΗΠΟ
Επειδή χθες παράνομα αφαιρέθηκε από αγνώστους η σήμανση απαγόρευσης διέλευσης στο οδικό τμήμα από την πρώτη διασταύρωση για Άνω Μεριά ως την παραλία "Κήπος" ενημερώνουμε επισκέπτες και κατοίκους ότι στο τμήμα αυτό απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων κάθε κατηγορίας λόγω επικινδυνότητας του οδοστρώματος.
Στον χάρτη επισημαίνεται το σημείο απαγόρευσης

Παράνομη αφαίρεση απαγορευτικής σήμανσης. Οι αστήρικτες και επικίνδυνες δηλώσεις. Μήνυση κατά φυσικών και ηθικών αυτουργών. Γεγονός 1. Ο δήμος έχει ζητήσει μελέτη ειδικής σήμανσης από τις αρχές Απριλίου. Γεγονός 2. Στις 17 κ 18 Απριλίου έγινε αυτοψία από ειδικό κλιμάκιο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ και της προισταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου. Γεγονός 3. Τα αποτελέσματα της αυτοψίας γνωστοποιήθηκαν στον Δήμαρχο προφορικώς και γραπτώς. Γεγονός 4. Στις 4 Ιουνίου με απόφαση Δημάρχου απαγορεύτηκε η διέλευση για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε τους επισκέπτες και τους κατοίκους του νησιού μας. Γεγονός 5. Στις 7 Ιουνίου γνωστοποιήθηκε από το Αστυνομικό τμήμα η παράνομη αφαίρεση της σήμανσης. Δημοσιεύουμε το σχετικό έγγραφο της επικινδυνότητας ΔΕΝ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΜΕΝ ... αυθαίρετα. ( κατά τον άθλιο συνειρμό σχετικής ανάρτησης ) Σήμερα κατέθεσα μήνυση στο Αστυνομικό τμήμα κατά φυσικών και ηθικών αυτουργών της παράνομης αφαίρεσης της σήμανσης που θέτει σε πιθανό κίνδυνο όσους εμπιστευθούν τις ανεύθυνες δηλώσεις κάποιων.
Αθανάσιος Βίτσας (facebook) →→→ Σαμοθράκης Ενημέρωση (facebook)