23 Ιουνίου, 2024

"Ορθά Κοφτά" με τον πρόεδρο της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια Αν. Γκόβα

Σήμερα στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" φιλοξένησα τον πρόεδρο της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια κύριο Αναστάσιο Γκόβα, με τον οποίο συζητήσαμε πιο αναλυτικά το ενδεχόμενο δημιουργίας υδάτινων πεδίων στην Αλεξανδρούπολη και στην Καμαριώτισσα αρχικά και εν συνεχεία αφού δημιουργηθούν και στις γύρω περιοχές, μέχρι και Θεσσαλονίκη μπορεί να υπάρξει διασύνδεση.

Ο κύριος Γκόβας μας έδωσε περισότερες πληροφορίες σχετικά με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Έβρου κύριος Νίκος Κοζάρης στον ΜΑXIMUM 93,6 προχθές, επιβεβαίωσε πολλά από τα λεγόμενα του, διόρθωσε και κάποια άλλα, όπως για το μεταφορικό κόστος των επιβατών, λέγοντας πως αυτό διαμορφώνεται αφού λαμβάνονται υπόψη διάφοροι παράγοντες με κυριότερο την ζήτηση και το πτητικό έργο, τα οποία ρίχνουν το κόστος. Μάλιστα σύμφωνα με προηγούμενα παραδείγματα έκανε μία πρόχειρη εκτίμηση πως ένα εισιτήριο από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη για ένα ταξίδι διάρκειας 13 λεπτών μπορεί να κοστίζει 45-50€.

Ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα με σημαντικότερο πως στο επόμενο διάστημα πρόκειται να επισκεφθεί ένα κλιμάκιο της εταιρείας την Αλεξανδρούπολη και την Σαμοθράκη.

Πάντως κοινώς τόπος των δύο ανδρών (Κοζάρη - Γκόβα) είναι η αισιοδοξία τους για την δημιουργία και λειτουργία σύντομα υδάτινων πεδίων στην περιοχή. Μακάρι θα πω εγώ.

Ακούστε την συνέντευξη με τον κύριο Αν. Γκόβα:


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή από το samothrakiradio.gr: