12 Ιουνίου, 2024

Αθ. Βίτσας: Ναι, θα σκεφτούμε έναν ανεξάρτητο βιολογικό για το camping. Ο δρόμος για Κήπο όμως δεν ανοίγει χωρίς μελέτη σήμανσης

Κλειστός θα παραμείνει ο δρόμος για την παραλία του Κήπου στη Σαμοθράκη από την διασταύρωση της Άνω Μεριάς, λέει ο Δήμαρχος Σαμοθράκης Θανάσης Βίτσας, που περιμένει τις υποδείξεις της μελέτης σήμανσης για τον συγκεκριμένο επικίνδυνο δρόμο. «Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Γαλατούμος αλλά εγώ δεν ρισκάρω την ζωή των επισκεπτών μας σε έναν τόσο επικίνδυνο δρόμο. Ο κ. Βίτσας αναφέρθηκε επίσης και στην προσπάθεια νομιμοποίησης του «Camping» της Πλατιάς λέγοντας ότι ο Δήμος θα εξετάσει το ενδεχόμενο κατασκευής μιας ανεξάρτητης υποδομής βιολογικού σταθμού επεξεργασίας των λυμάτων που θα μπορεί να κατασκευαστεί γρηγορότερα αφού θα απεξαρτηθεί από το μεγάλο έργο των Θέρμων που απαιτεί και κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στον οικισμό.

STATUS RADIO 94,2


Επειδή ο Δήμαρχος ερωτάται και απαντάει σχετικά με λεγόμενα του πρώην Δημάρχου Σαμοθρακης κυρίου Νίκου Γαλατούμου, να σημειωθεί ότι ο κύριος Γαλατούμος ήταν καλεσμένος χθες στην ίδια εκπομπή. Την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ.