31 Ιουλίου, 2024

Δήμος Σαμοθράκης: Δωρεάν οφθαλμολογικές και παιδιατρικές εξετάσεις στις 12/8 - Οι οφθαλμολογικές έχουν καλυφθεί

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ο Δήμος Σαμοθράκης στα πλαίσια των Ιατρικών Δράσεων του Κοινωνικού Ιατρείου μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας Βοήθεια στο Σπίτι, , έχει οργανώσει και θα πραγματοποιήσει δωρεάν Οφθαλμολογικές Εξετάσεις για τους κατοίκους του νησιού.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 12 Αυγούστου 09:30 π.μ. με 12:30 μ.μ. στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΡΔΥΣ».
Για ραντεβού καλείτε στο Βοήθεια στο Σπίτι, στο 2551042192 από Πέμπτη 1 Αυγούστου έως και Πέμπτη 8 Αυγούστου , από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Τρανό Πάρη για την εθελοντική προσφορά του και την στήριξη του.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων
Τόλιου Βασιλική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ο Δήμος Σαμοθράκης στα πλαίσια των Ιατρικών Δράσεων του Κοινωνικού Ιατρείου μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας Βοήθεια στο Σπίτι, έχει οργανώσει και θα πραγματοποιήσει δωρεάν Παιδιατρικές Εξετάσεις για τα παιδιά του νησιού. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 12 Αυγούστου 09:30 π.μ. με 12:30 μ.μ. στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΡΔΥΣ». Για ραντεβού καλείτε στο Βοήθεια στο Σπίτι, στο 2551042192 από Πέμπτη 1 Αυγούστου έως και Πέμπτη 8 Αυγούστου, από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Ασλανίδου Ελένη για την εθελοντική προσφορά της και την στήριξη της. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων Τόλιου Βασιλική

Πέμπτη 1 Αυγούστου
!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο Δήμος Σαμοθράκης ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού ότι τα ραντεβού για τις οφθαλμολογικές εξετάσεις από τον κ. Τρανό Πάρη έχουν καλυφθεί. Μέριμνα του Δήμου να πραγματοποιηθούν κι άλλες ιατρικές δράσεις έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι του νησιού. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων Τόλιου Βασιλική