14 Αυγούστου, 2024

Δήμος Σαμοθράκης: Δελτίο μεγάλου κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς για αύριο 15/8 - Γενική αυστηρή απαγόρευση για άναμμα καντηλιών, κεριών και ψησταριών σε εξωτερικούς χώρους

ΠΡΟΣΟΧΗ ❗
ΔΕΛΤΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ
Αύριο Πέμπτη 15/8/2024 το νησί μας βρίσκεται στο επίπεδο 4 κινδύνου πρόβλεψης πυρκαγιάς (ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ )
Παρακαλούμε πολύ τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού , να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφύγουν οποιαδήποτε υπαίθρια ενέργεια ή εργασία, που είναι δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά από αμέλεια και να ειδοποιούν άμεσα τον Δήμο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε οποιοδήποτε γεγονός υποπέσει στην αντίληψη τους.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ.
ATTENTION ❗
FIRE DANGER BULLETIN
Tomorrow Thursday 15/8/2024 our island is at level 4 forecast fire risk ( VERY HIGH)
We kindly ask the citizens and visitors of the island to be particularly careful, to avoid any outdoor activity or work that may cause a fire due to negligence and immediately notify the Municipality and the Fire Service of any incident that comes to their attention.
IT IS PROHIBITED TO CAMP IN THE FORESTS OF SAMOTHRAKI

Νωρίτερα ο Δήμος Σαμοθράκης είχε εκδώσει και την παρακάτω ανακοίνωση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Σαμοθράκης σας ενημερώνει ότι πέρα από τις γενικές οδηγίες που εκδίδονται καθημερινά λόγω του αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς, κατά την τρέχουσα περίοδο, ισχύει επίσης αυστηρή απαγόρευση για το άναμμα καντηλιών σε νεκροταφεία, κεριών σε ξωκκλήσια, καθώς και τη χρήση ψησταριών και οποιασδήποτε μορφής πυράς σε εξωτερικούς χώρους. Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε το νησί μας ασφαλές.