21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πολλά θέματα που αφορούν την Σαμοθρακη στο χθεσινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ALFA Τηλεόρασης - Συνέντευξη Δημάρχου Σαμοθράκης Αθ. Βίτσα

Στο χθεσινοβραδινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ALFA Τηλεόρασης με την Κυριακή Μπασκάκη παρουσιάστηκαν θέματα που αφορούν την Σαμοθρακη.
Όπως οι δηλώσεις του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κυρίου Θανάση Κοντογεώργη μετά τις συναντήσεις και τις επαφές που είχε στην Αλεξανδρούπολη και στον Έβρο με τους αυτοδιοικητικούς φορείς εν όψει της επικείμενης επίσκεψης του Πρωθυπουργού κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αλεξανδρούπολη στις 3 Οκτωβρίου.
Κατόπιν ακολούθησε συνέντευξη του Δημάρχου Σαμοθράκης κυρίου Αθανάσιου Βίτσα για την δική του συνάντηση με τον κύριο Κοντογεώργη, τα όσα συζητήθηκαν και τα θέματα που περιελάμβανε το υπόμνημα που του παρέδωσε.
Επίσης στο Δελτίο της ALFA Τηλεόρασης έγινε αναφορά και για το θέμα των υδάτινων πεδίων όπου ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Έβρου κύριος Νίκος Κοζάρης, ενημέρωσε πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν θετικές εξελίξεις για την υπογραφή έγκρισης των υδάτινων πεδίων.
Τέλος έγινε αναφορά για την τουριστική κίνηση του νησιού της Θάσου, η οποία εκτιμάται πως προσέλκυσε 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες...!!! Πρέπει να βρεθεί τρόπος να πάρει ένα μερίδιο και η Σαμοθράκη... Ο νοών νοείτο...
ALFA Τηλεόραση (YouTube)