05 Οκτωβρίου, 2024

Δελτίο Τύπου του νεοσύστατου Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Σαμοθρακης με το προσωρινό Δ. Σ. - Δρομολογήθηκε η κατάθεση του καταστατικού στο Πρωτοδικείο

Μετά την ανάρτηση για την δεύτερη συνάντηση των επαγγελματιών τουρισμού στην Σαμοθράκη, η οποία και είχε σημαντική αναγνωσιμότητα και εφόσον μέχρι σήμερα δεν υπήρξε νεότερη ανάρτηση για να την αναδημοσιεύσω, αλλά υπήρξε ενδιαφέρον αναγνωστών, επικοινώνησα με τον κύριο Τριαντάφυλλο Μαματσόπουλο. Ο οποίος μου απάντησε:
   " Η Συνάντηση πήγε πολύ καλά και ακριβώς γι'αυτό δεν πρόλαβα να κάνω κάποια ανάρτηση μέχρι τώρα διότι έτρεχα να ξεκινήσει η διαδικασία κατάθεσης του καταστατικού στο Πρωτοδικείο και έπρεπε να το αναθέσω σε δικηγόρο. Σήμερα μέχρι το μεσημέρι θα στείλω σχετική ενημέρωση. "
Όντως έλαβα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Δελτίο Τύπου από τον νεοσύστατο Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων Σαμοθρακης, στο οποίο αναφέρεται πως Δρομολογήθηκε η κατάθεση του καταστατικού στο Πρωτοδικείο καθώς και το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο σύντομα θα συσταθεί δε σώμα.
Αφού για μία ακόμη φορά ευχηθώ όλα να πάνε καλά και ο Σύλλογος να έχει μόνο επιτυχίες και μακροημέρευση, παραθέτω το Δελτίο Τύπου: