18 Οκτωβρίου, 2016

Πρόσκληση φορέων για κατάθεση προτάσεων για τη συνδιοργάνωση πολιτιστικών δράσεων με την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Πρόσκληση φορέων για κατάθεση προτάσεων για τη συνδιοργάνωση πολιτιστικών δράσεων με την Περιφέρεια ΑΜ-ΘΟι φορείς μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους, το αργότερο έως τις 30 Οκτωβρίου 2016, στα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Έβρου, γραφείο Πολιτισμού - Αθλητισμού.
Στο πλαίσιο του έγκαιρου σχεδιασμού και προγραμματισμού των πολιτιστικών και λοιπών δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και της ένταξής τους στο Ετήσιο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, έτους 2017, η Π.Ε. Έβρου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς όλα τα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματεία, καθώς και τους εκπαιδευτικούς και λοιπούς φορείς της Π.Ε. Έβρου, προκειμένου να καταθέσουν σχετικές προτάσεις για τη συνδιοργάνωση δράσεων, το αργότερο έως τις 30 Οκτωβρίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να βρουν τα απαραίτητα προς συμπλήρωση έγγραφα, καθώς και το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης, στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Έβρου εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Τομέα Πολιτισμού της Π.Ε. Έβρου στο τηλέφωνο 25513-55329, Δευτέρα - Παρασκευή 07.30 - 14.30, και στο e-mail: politismos@gmail.com 

Alexandroupoli Online