15 Ιουλίου, 2017

Η JET CRAFT παρουσιάζει το ΖΕΦΥΡΟΣ και ευχαριστεί τον κ. Μανούση και της SAOS FERRIES - Σχόλιο

Image may contain: sky, ocean, outdoor, water and nature
Καθημερινά <<οργώνω>> το ίντερνετ μήπως βρω κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Σήμερα βρήκα σε διάφορες σελίδες φωτογραφίες του ταχύπλοου ΖΕΦΥΡΟΣ της SAOS FERIES. Μαζί με το μήνυμα της εταιρείας σας τις παρουσιάζω από την πηγή και όχι από αναπαραγωγές
Το Ζέφυρος είναι έτοιμο να συνδέσει το πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη. Ένα ταχύπλοο που συνδυάζει την άριστη απόδοση χάρη στην εγκατάσταση τριπλού IPS της Volvo Penta, με ένα πολυτελές εσωτερικό και αναμένεται να καλύψει τις απαιτήσεις των επιβατών του σε όλους τους τομείς. Άλλη μια πρωτοπορία για το ναυπηγείο μας ολοκληρώθηκε επιτυχώς και οφείλουμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας, το προσωπικό του ναυπηγείου μας και το άρτια καταρτισμένο συνεργείο της Volvo Penta.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον κ. Φώτη Μανούση και την εταιρεία του SAOS FERRIES που μας ανέθεσε να πραγματοποιήσουμε ένα απο τα οράματα του για το νησί.
No automatic alt text available.

Image may contain: shoes

 No automatic alt text available.

 Image may contain: indoor

Image may contain: indoor

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Τι να κάνουμε αφού φτάσαμε στην καρδιά του καλοκαιριού και έχουμε μόνο το ΣΑΟΣ ΙΙ παρηγορούμαστε με τις φωτογραφίες του ΖΕΦΥΡΟΣ, του ΣΑΟΝΗΣΟΣ και ότι πλέον το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Ι της CS FERRIES είναι δεμένο καλά στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Ελπίζω πολύ σύντομα να τα δούμε ΟΛΑ να εκτελούν δρομολόγια και μιας που θα είναι τόσα πολλά, ας σκεφτούν οι πλοιοκτήτες να μας συνδέσουν και με κάποιον άλλο προορισμό.