17 Σεπτεμβρίου, 2017

Με έμπνευση και πρώτες ύλες από τη Σαμοθράκη


Δήμητρα Συμεωνίδου  xronos.gr

Με έμπνευση και πρώτες ύλες από τη Σαμοθράκη. Αυτό είναι τα προϊόντα ΣάΟΣ που τα ανακαλύψαμε στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και σας τα παρουσιάζουμε. Τα χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα ΣάΟΣ ανήκουνε στην μεγάλη οικογένεια των προϊόντων της εταιρίας JN Promo με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Όλα τα προϊόντα ΣάΟΣ είναι χειροποίητα, υψηλής ποιότητας προϊόντα που συνδυάζουν τις παραδοσιακές συνταγές με υλικά του σήμερα. Οι μοναδικές γεύσεις των προϊόντων ΣάΟΣ συναρπάζουν και γίνονται καθημερινή συνήθεια για μικρούς και μεγάλους. 


Μπάρα βρώμης με φράουλα, παστέλι με φουντούκι, παστέλι κλασικό, μπάρα βρώμης, φλωρεντίνα, κριτσίνι ΣάΟΣ με κεφαλοτύρι, είναι μερικά από τα προϊόντα ΣάΟΣ που φέρουν το όνομα τους από το ομώνυμο βουνό της Σαμοθράκης και παράγονται με πρώτες ύλες, όπως το μέλι, απευθείας από το νησί της Θράκης. Τα χειροποίητα προϊόντα της Νάντιας Συμεωνίδη θα τα βρείτε στην Εδέσσης 2 Λαδάδικα Θεσσαλονίκη σε πολυσύχναστους δρόμους των πόλεων της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. Ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www.heraki.gr/shop/saos και στο FB saos.