17 Ιουλίου, 2018

Νέος δημοτικός συνδυασμός για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης με ενδιαφέρουσες προτάσεις για την Σαμοθράκη

Αυτες τις μέρες έκανε την εμφάνιση του στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα της Αλεξανδρούπολης ένα blog, το pol-alexpolis.blogspot.com, το οποίο είναι όπως οι ίδιοι λένε το μέσο επικοινωνίας ενός νέου δημοτικού συνδυασμού, "Πολίτες Αλεξανρουπολης", ο οποίος αξιώνει να διεκδικήσει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.
Σε μία από τις αναρτήσεις τους αναφέρουν τα σχέδια τους όσον αφορά την σχέση Αλεξανρουπολης Σαμοθράκης. Οφείλω να ομολογήσω ότι κάποια έχουν ενδιαφέρον.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ.
Σημαντικότερη πρόταση και πιο ρεαλιστική για να υλοποιηθεί θεωρώ την πρώτη, η οποία χαρακτηριστικά λέει:
Αν τελικά το παλιό νοσοκομείο καταλήξει στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, μία πτέρυγα να ονομαστεί Σαμοθράκη και να διατίθεται για την φιλοξενία των ασθενέστερων οικονομικά κατοίκων της Σαμοθράκης που έρχονται για δουλειές στην Αλεξανδρούπολη και πρέπει να διανυκτερεύσουν για ένα ή περισσότερα βράδια στην πόλη μας.
Βασική προϋπόθεση βέβαια κάποια στιγμή να δοθεί το κτίριο του παλιού νοσοκομείου στον Δήμο Σαμοθράκης.
Από την άλλη όχι πως οι υπόλοιπες προτάσεις δεν είναι σημαντικές ή/και ρεαλιστικές, απλώς για να υλοποιηθούν χρειάζονται χρήματα και οι εποχές είναι πολυυύ σφιχτές...

Για να είμαι δίκαιος, πρέπει να αναφέρω την πηγή από την οποία ενημερώθηκα για την ύπαρξη του εν λόγω συνδυασμού και του blog του, η οποία είναι το evros24.gr