21 Φεβρουαρίου, 2020

Επαναληπτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη λειτουργία ταχυδρομικού πρακτορείου στην Σαμοθράκη - Ποιες αλλαγές έρχονται στην λειτουργία των ΕΛΤΑ Σαμοθράκης

Χθες δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια με ΑΔΑ: ΩΦ9ΓΟΡΡ2-Δ3Λ Επαναληπτική  πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη λειτουργία Περιφερειακού Ταχυδρομικού Πρακτορείου Γ1 τάξης στην Σαμοθράκη του Δήμου Σαμοθράκης. 
Οπότε προφανώς στην προηγούμενη προσκληση που έληγε στις 14 Φεβρουαρίου δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος.
Δείτε την πρόσκληση:


Βέβαια αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι οι αλλαγές στην λειτουργία του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Σαμοθράκη. Όπως με ενημέρωσε ο μοναδικός υπάλληλος εντός των ημερών θα τροποποιηθεί το ωράριο λειτουργίας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις υποχρεώσεις του ως υπάλληλος. Δηλαδή κάποιες ώρες θα είναι καθημερινά κλειστό το κατάστημα για τις απαραίτητες διανομές στα χωριά και τους οικισμούς του νησιού και θα ανοίγει για συγκεκριμένες ώρες. Μόλις αναρτηθεί το ωράριο στο κατάστημα θα ενημερωθείτε σχετικά, κατόπιν άδειας που ζήτησα από την υπεύθυνη του Κεντρικού Καταστήματος των ΕΛΤΑ Αλεξανδρούπολης κυρία Στ. Παπαδάκου.
Το σημαντικό όμως είναι ότι κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον θα σταματήσουν και οι διανομές, γιατί σύμφωνα με τον νέο κανονισμό λειτουργίας των ΕΛΤΑ απαγορεύονται οι διανομές σε πόλεις και οικισμούς κάτω τον 4 χιλιάδων κατοίκων.
Αυτά είναι τα μονοπωλιακά καθεστώτα...