18 Απριλίου, 2020

ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ - Άρχισαν να φτάνουν τα μηχανήματα για τις εργασίες στο λιμάνι της Καμαριώτισσας - Νέες φώτο

Από νωρίς τα ξημερώματα βρίσκεται έξω από το λιμάνι της Καμαριώτισσας το σκάφος IRINI που ήρθε για τον καθαρισμό του λιμανιού, ενώ από χθες έχει ξεκινήσει να ανεβαίνει το ριμουλκό ASTERI το οποίο έλκει την πλωτή εξέδρα και αναμένεται στην Σαμοθράκη αύριο το πρωί στις 08:00.

Ζητώ συγγνώμη για την λάθος πληροφόρηση, το IRINI μάλλον περίμενε να έρθει και να φύγει το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ για να μπορέσει να μπει στο λιμάνι για να ξεφορτώσει αμμοχάλικο. Ξεγελάστηκα με τον εκσαφέα που είχε επάνω. Ζητώ συγγνώμη, νομίζω δικαιούμαι ένα λάθος... Ευχαριστώ τον φίλο Γ. Κ. που με ενημέρωσε.

Σήμερα όμως δεν κάνω λάθος, αν και άργησα να αντιληφθώ την άφιξη των μηχανημάτων, το αντιλήφθηκα όταν έφευγε το ριμουλκό ASTERI. Αλλά έπρεπε να διορθώσω το χθεσινό μου λάθος και να ανταμείψω την εμπιστοσύνη που δείχνετε σε εμένα και το blog μου.
  

Να έχετε μια όμορφη αν και διαφορετική - σκλαβωμένη λαμπρή, αλλά η επόμενη μέρα που έρχεται θα είναι δική μας και καλύτερη, άλλωστε οι εξελίξεις το δείχνουν, η ζωή θα συνεχιστεί...

Και μερικές φωτογραφίες από κοντά: