16 Σεπτεμβρίου, 2020

Συμπληρώθηκε ο πρώτος χρόνος παρουσίας ZANTE FERRIES & Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ στην γραμμή Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη

16 Σεπτεμβρίου 2019 το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ της ZANTE FERRIES ανέβηκε στο Θρακικό Πέλαγος, μπήκε δοκιμαστικά στο λιμάνι της Καμαριώτισσας και την επόμενη μέρα πραγματοποίησε το πρώτο του δρομολόγιο στην γραμμή Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη.

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος, ο πρώτος από τα πολλά που ευελπιστώ ότι θα το έχουμε στην γραμμή Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη καθώς και σε εκείνη της Λήμνου... Ένας χρόνος διαφορετικός, τόσο από πλευράς συνθηκών κορωνοϊού όσο και από το γεγονός ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες ήρθαν αντιμέτωποι με πολλά καινούργια πράγματα, πάντα ευχάριστα με την νέα εταιρεία και το νέο πλοίο, νοοτροπία, εξυπηρέτηση, τιμές, επαγγελματισμός κλπ. Ευχαριστούμε ZANTE FERRIES, ευχαριστούμε ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ !!! 

Εύχομαι ο Άγιος Νικόλαος και η Παναγία Καμαριώτισσα να προστατεύουν τόσο τον καπετάνιο, το πλήρωμα, τα στελέχη της εταιρείας και το πλοίο από κάθε κακό και να έχουν πάντα καλή θάλασσα, όπως και για όλους τους ναυτικούς, όλων των πλοίων...


Ο καπετάνιος κύριος Κυριάκος Μουζάκης τίμησε τα πρώτα γενέθλια του πλοίου στην γραμμή και έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Ο χρήστης Kiriakos Mouzakis είναι με το χρήστη Panagiotis Kardaris και 4 ακόμη.

Αδαμάντιος Κοραής! 16/09/2020 Ένας Χρόνος στην Γραμμή Αλεξανδρούπολης _Σαμοθράκης με ευθύνη και συνέπεια για την αναβάθμιση και την πρόοδο !

Από "Σαμοθράκης Ενημέρωση" (facebook)


Μακάρι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να προκηρύξει εκ νέου τις γραμμές της Καβάλας και του Λαυρίου και να βρεθεί μία εξίσου αξιόλογη εταιρεία με ένα καράβι εξίσου αξιόπλοο να τις πάρει, ώστε:

  1. η Σαμοθράκη μας και να ανέβει ξανά εκεί που της αξίζει τουριστικά 
  2. Να μην υπάρχει το απόλυτο (κακό) μονοπώλιο
  3. Να είμαστε καλυμμένοι ότι σε περίπτωση βλάβης του ενός πλοίου, θα καλυφθεί από το άλλο στην άλλη γραμμή και να μην είμαστε αποκλεισμένοι, γιατί εταιρεία με πλοίο αντικατάστασης δε πρόκειται να βρεθεί...