19 Σεπτεμβρίου, 2021

Δια ζώσης η επόμενη συνεδρίαση του Δ. Σ. Σαμοθράκης για τους εμβολιασμένους, μέσω ΖΟΟΜ οι ανεμβολίαστοι - Παραιτήθηκε από δημ. σύμβουλος ο Γ. Σαράντος, τον αντικατέστησε η κυρία Β. Τόλιου - Παραιτήσεις και από τις επιτροπές Οικονομικών & Περιβάλλοντος

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης, την Πέμπτη 16/9 η πρόεδρος κυρία Σόνια Βασιλειάδου, ανακοίνωσε ότι από την επόμενη συνεδρίαση, οι συνεδριάσεις θα γίνονται δια ζώσης για τα εμβολιασμένα μέλη, ενώ οι ανεμβολίαστοι δημοτικοί σύμβουλοι θα συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης, από το ZOOM.

Ανακοινώθηκε η παραίτηση του δημοτικού συμβούλου κυρίου Γιώργου Σαράντου από την παράταξη "Δημοτική Ενωτική Συνεργασία" του κυρίου Θανάση Βίτσα, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Προσωπικά εκτιμώ πολύ τον Γιώργο, είναι ένας νέος, δυναμικός άνθρωπος, με γνώσεις, με έρευνα σε πολλά θέματα και κυρίως με τεκμηριωμένες απόψεις. Η απουσία του, θεωρώ είναι μείον για το Δημοτικό Συμβούλιο.

Επίσης υπέβαλε την παραίτηση του και από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, την θέση του οποίου θα πάρει το αναπληρωματικό μέλος της, η κυρία Κωνσταντίνα Γιαταγάνη.

Σύμφωνα με ανάρτηση και φωτογραφία στην σελίδα της "Δημοτικής Ενωτικής Συνεργασίας (facebook), ορκίστηκε και κατέλαβε την θέση του ως δημ. σύμβουλος η κυρία Βασιλική Τόλιου (νοσηλεύτρια), η οποία ήταν πρώτη επιλαχούσα από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και να φανεί αντάξια του Γιώργου.

Από την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Συμβούλου του Συνδυασμού μας.
Συγχαρητήρια στην κα Βασιλική Τόλιου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, εξωτερικοί χώροι και δέντρο

Την παραίτηση του υπέβαλε και ο κύριος Ιωάννης Βογιατζής από την Επιτροπή Περιβάλλοντος, ο οποίος επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη επιτροπή δεν υφίσταται πρακτικά, αφού δεν έχει συγκλιθεί καμία φορά και οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται ερήμην της.