19 Σεπτεμβρίου, 2021

Στην εκπομπή "Χωρίς Ταυτότητα" ο Δήμαρχος Σαµοθράκης κύριος Νίκος Γαλατούμος

Σήμερα, πρωί Κυριακής στην εκπομπή του Φώτη Φωτεινού "Χώρις Ταυτότητα" στο Samothraki Web Radio, όπως είχε προαναγγελθεί από χθες, φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Σαµοθράκης κύριος Νίκος Γαλατούμος.
Για την αντικειμενικότητα και την δεοντολογία των πραγμάτων κλήθηκε να απαντήσει στις ίδιες ερωτήσεις (ελαφρώς τροποποιημένες και προσαρμοσμένες όπου χρειάζονταν) με αυτές που τέθηκαν χθες στον κύριο Θανάση Βίτσα στην εκπομπή μου "Ορθά Κοφτά".
Και σε αυτήν την συνέντευξη όπως είχα γράψει χθες κλήθηκα να υποβάλλω εγώ της ερώτησεις στον Δήμαρχο.
Βγήκαν και κάποιες ειδήσεις ενώ ο κύριος Γαλατούμος θέλησε να απαντήσει και σε πολλά από εκείνα που χθες ειπώθηκαν από τον κύριο Βίτσα. Απάντησε και στην πρόκληση του για να συνυπάρξουν οι 2 άνδρες μαζί για έναν εποικοδομητικό διάλογο, λέγοντας πως αυτά γίνονται σε προεκλογική περίοδο, τώρα είμαστε ακόμη μακριά από αυτήν...

Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα του σταθμού στο facebook

Ακούστε την συνέντευξη:

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η σειρά των 2 συνεντεύξεων ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τηρώντας τους όρους που από την αρχή θέσαμε στους εαυτούς μας, που ήταν κυρίως η αντικειμενικότητα και η ίση μεταχείριση.
Πολλές φορές παίρνω τις συνεντεύξεις από διάφορους ραδιοφωνικούς ή τηλεοπτικούς σταθμούς και τις αναλύω, φτιάχνοντας περιληπτικά ένα κείμενο όσων σημαντικών ειπώθηκαν. Εσκεμμένα χθες και σήμερα δεν το έκανα...

Όπως από χθες ανακοινώθηκε μέσα από την εκπομπή "Ορθά Κοφτά" και μέσα από την ανάρτηση στο blog, το επόμενο Σάββατο στην εκπομπή θα φιλοξενηθεί ο πρόεδρος της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Μεταφορικής Εταιρείας Ζακύνθου (ΑΝΜΕΖ) - ZANTE FERRIES κύριος Νικόλαος Κάρδαρης.