25 Μαρτίου, 2022

Ν. Γαλατούμος: Με λαμπρότητα τιμήσαμε όσους έπεσαν για την Πατρίδα!! Χρόνια πολλά Έλληνες χρόνια πολλά Ελλάδα!! (φωτ. υλικό από Χώρα) - Αθ. Βίτσας: Η Σαμοθράκη πλήρωσε με αφανισμό την απελευθέρωση της. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ - Ευχές Μαργ. Κίρκου και υλικό από την παρουσία τού στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Αλεξανδρούπολη

Μετά το πέρας της δοξολογίας, της κατάθεσης στεφάνων και της παρέλασης που πραγματοποιήθηκαν στην Χώρα. ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Νίκος Γαλατούμος έκανε την παρακάτω ανάρτηση συνοδεύοντας την με ευχές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό (δείτε το όλο στην συγκεκριμένη ανάρτηση).


Με απόλυτη λαμπρότητα τιμήσαμε και αποδώσαμε φόρο τιμής σε όσους έπεσαν για την Πατρίδα!! Χρόνια πολλά Έλληνες χρόνια πολλά Ελλάδα!! Συγχαρητήρια στον στρατό και σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων μας!!










Νίκος Γαλατούμος (facebook) →→→ Σαμοθράκης Ενημέρωση (facebook)


25 Μαρτίου 1821 Η επανάσταση.
Η Σαμοθράκη πλήρωσε με αφανισμό τον απελευθερωτικό αγώνα της την 1.09.1821, θυσία που η Ακαδημία Αθηνών αναγνώρισε το 1980.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ

Αθανάσιος Βίτσας →→→ Σαμοθράκης Ενημέρωση (facebook)


Ευχές Μαργ. Κίρκου και υλικό από την παρουσία τού στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Αλεξανδρούπολη

Εβρίτες και Εβρίτισσες, η σημερινή ημέρα είναι ημέρα της Ελλάδας μας και της Παναγιάς μας, οπότε στέλνω στον καθένα και στην καθεμιά σας, τις δικές μου ολόθερμες ευχές καθώς και του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για Χρόνια Πολλά, Χρόνια Ευλογημένα, Χρόνια Ειρηνικά, Χρόνια Ελληνικά. Η Παναγιά μαζί μας.

Σήμερα βρέθηκα στην Πρωτεύουσα του Νομού μας, την Αλεξανδρούπολη, όπου ήμουν παρόν στην δοξολογία στον Άγιο Νικόλαο, στην κατάθεση στεφάνων, όπου κατέθεσα το στεφάνι μου εκ μέρους του κόμματος καθώς και στην παρέλαση. Τίμησα με την παρουσία μου τα νιάτα, αυτό που για 2 χρόνια μας στέρησε η πανδημία.







ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ
Μαργαρίτης Κίρκος
Πολιτευτής Έβρου - Τομεάρχης ΥΝΑΝΠ Ελληνικής Λύσης

12:20-13:00 κατάθεση στεφάνου από κ. Μαργαρίτη Κίρκο