11 Δεκεμβρίου, 2022

"Ορθά Κοφτά" με τον πρ. Δήμαρχο Σαμοθράκης Αθ. Βίτσας

Σήμερα Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην εκπομπή μου "Ορθά Κοφτά"  και στο στούντιο του Samothraki Web Radio φιλοξενήθηκε ο πρώην Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Αθανάσιος Βίτσας.

Η συζήτηση μαζί του ήταν ενδιαφέρουσα, μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, τον προσεχή Οκτώβριο. Έκανε αναφορά σε κάποιες ενέργειες που σκέφτεται να κάνει είτε σε συντονισμό και συνεννόηση με άλλους φορείς, είτε μεμονωμένα ως Δήμος Σαμοθράκης για την ελάφρυνση των δημοτών από παραπάνω έξοδα, όπως πχ η μείωση του ΦΠΑ στα καύσιμα, η λειτουργία του Δήμου, η ανάπτυξη του τουρισμού, με προσπάθεια επίλυσης της παράνομης - ελεύθερης κατασκήνωσης.

Σε ερώτηση μου που θα γίνει και στον νυν Δήμαρχο Σαμοθρακης κύριο Νίκο Γαλατουμο, αν σκοπεύει να εγγυηθεί ως επικεφαλής παράταξης να αποφευχθεί η πόλωση και το νοσηρό κλίμα των εκλογών του '19 και διήρκεσε για πολύ καιρό μετά, απάντησε πως αν και ο ίδιος δεν καλλιέργησε το συγκεκριμένο κλίμα, παραδέχτηκε πως μόνο καλό δεν ήταν και πώς όσο εξαρτάται από εκείνον θα αποφευχθεί να γίνει κάτι αντίστοιχο.

Ακούστε την σημερινή "Ορθά Κοφτά" από το samothrakiradio.gr: