12 Δεκεμβρίου, 2022

Ν. Γαλατουμος: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μεταφορά ασθενή στην Αλεξανδρούπολη - Ευχαριστώ το προσωπικό του Κ.Υ - Συγχαρητήρια στο πλήρωμα του πλωτού Λ.Σ - Δηλώσεις στον ΜΑXIMUM // Ρεπορτάζ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγο από το ΠΛΣ 1070 σκάφος του Λιμενικού Σαμοθράκης μεταφορά ασθενή ηλικίας (55 ετών), με σοβαρό θέμα υγείας από το λιμάνι της Καμαριώτισσας στην Αλεξανδρούπολη !! Οφείλω να ευχαριστήσω το ΚΥ Σαμοθρακης τον διευθυντή και το προσωπικό για την αντιμετώπιση του σοβαρού περιστατικού!! Τα συγχαρητήρια όμως ανήκουν κυρίως στον καπετάνιο και στο πλήρωμα του σκάφους που κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες , πήραν την απόφαση και πραγματοποίησαν την πολύ δύσκολη διακομιδή βάζοντας πάνω απ’ολα το καθήκον ,με κίνδυνο τη ζωη τους!! Πολλά μπράβο και τους ευχαριστώ προσωπικά ,είναι οι φύλακες άγγελοι μας να τους δίνει ο Θεός υγεία και κουράγιο να μας προστατεύουν!!

 Σύμφωνα με πληροφορίες μου ο ασθενής νοσηλεύονταν από χθες το μεσημέρι στο Κ.Υ, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ήταν αδύνατη η μεταφορά του τόσο με πλωτό όσο και με εναέριο μέσο στην Αλεξανδρούπολη. Μόλις όμως οι άνεμοι κόπασαν λίγο και το πλωτό σκάφος του Λ.Σ μπορούσε να ταξιδέψει, αυτό έγινε. Η διακομιδή ξεκίνησε γύρω στις 10:00 μ.μ.

Αφού όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, η μεταφορά έγινε με απόλυτη επιτυχία, αυτό έχει σημασία.
1. Καταρχήν περαστικά στον ασθενή και εύχομαι να περάσει τις Άγιες μέρες που έρχονται σπίτι του υγιείς.
2. Συγχαρητήρια στο Κ.Υ Σαμοθρακης που γνωρίζω και εγώ προσωπικά πως όποτε χρειαστεί προσφέρουν τις πρώτες πολύτιμες βοήθειες παρά τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται (έλλειψη χώρου, προσωπικού και εξοπλισμού).
3. Θερμά συγχαρητήρια στο συγκεκριμένο πλήρωμα του πλωτού σκάφους αλλά και σε όλα τα στελέχη που υπηρετούν στο Λ.Τ Σαμοθρακης και στα δύο πλωτά, οι οποίοι οποιαδήποτε ώρα και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες πραγματοποιούν διακομιδές ασθενών. Όντως είναι οι φύλακες άγγελοι της Σαμοθράκης...!!! Σας ευχαριστούμε...!!!

Νικόλαος Γαλατούμος στον ΜΑXIMUM: “Με το πλωτό ασθενοφόρο μεταφέρθηκε ασθενής από τη Σαμοθράκη, στην Αλεξανδρούπολη – Δύσκολες οι καιρικές συνθήκες το Σαββατοκύριακο”

Ακούστε τον Δήμαρχο Σαμοθράκης κ. Νικόλαο Γαλατούμο σε όσα ανέφερε για το παραπάνω θέμα και όχι μόνο, στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό