30 Οκτωβρίου, 2023

Πρώτη άφιξη του ΑΡΤΕΜΙΣ στο λιμάνι της Καμαριώτισσας (φωτογραφίες) - Δρομολόγια έως 31/12

Το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΡΤΕΜΙΣ κατέπλευσε στο λιμάνι της Καμαριώτισσας λίγο μετά τις 12:00, στο πρώτο του δρομολόγιο μετά την αντικατάσταση του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ. Το δρομολόγιο μάλλον λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών δεν ξεκίνησε στην προγραμματισμένη ώρα του. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 2 ώρες και 15-20 λεπτά.

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο άρθρο το συγκεκριμένο πλοίο δεν είναι πρώτη φορά που μπαίνει στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, είχε έρθει και μετά την ακτοπλοϊκή κρίση τον "μαύρο" Αύγουστο του 2019.

Δείτε φωτογραφίες από τον σημερινό κατάπλου του πλοίου:





ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΡΤΕΜΙΣ» ΑΠΟ 30/10 ΕΩΣ 31/12/23


Εισιτήρια μπορείτε να βγάζετε στα εκδοτήρια της ZANTE FERRIES σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη, καθώς και στα συνεργαζόμενα πρακτορεία στην Αλεξανδρούπολη. Επίσης ηλεκτρονική κράτηση μπορείτε να κάνετε από την σελίδα της ZANTE FERRIES και να παραλαμβάνετε τα εισιτήρια από τα εκδοτήρια, λιγοστεύοντας τον χρόνο αναμονής. Τέλος εδώ και λίγο καιρό έχω προσθέσει και εγώ στο blog 2 banners της ferryscanner από όπου μπορείτε να βγάζετε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας στην ισχύουσα τιμή, αλλά συμβάλλοντας σε μία ελάχιστη οικονομική ενίσχυση για την λειτουργία του blog.