22 Νοεμβρίου, 2023

Ερώτηση Ελληνικής Λύσης στον ΥΝΑΝΠ με θέμα: Απουσία περιπολικού σκάφους του Λ. Σ. στη Σαμοθράκη - Σχόλιο - Ραδιοφωνική συνέντευξη Π. Παπαδάκη

Σας αποστέλλουμε την ερώτηση που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση με Αριθμό Πρωτοκόλλου 1852/21-11-2023 σχετικά με το θέμα « Απουσία περιπολικού σκάφους του Λ. Σ. στη Σαμοθράκη  ».

Η ερώτηση αποστέλλεται προς ενημέρωση, δημοσίευση και προκειμένου να προβείτε στις οποιεσδήποτε νόμιμες και δέουσες ενέργειες κρίνετε αναγκαίες.

Ευχαριστούμε πολύ.          

Η ομάδα ερωτήσεων της Ελληνικής Λύσης.


I.B.: Εδώ και μία εβδομάδα το θέμα υπέπεσε στην αντίληψη μου, κατόπιν ενημέρωσης από συμπολίτη μας. Έβλεπα ότι απουσίαζε το περιπολικό, αλλά νόμιζα ότι κάθε μέρα έλειπε σε περιπολία... Εδώ να σημειώσω ότι ζήτησα εγγράφως και επίσημη ενημέρωση από αρμόδιους φορείς, βουλευτές πολιτευτές κλπ, αλλά μόνο ο κύριος Παπαδάκης ενδιαφέρθηκε άμεσα και εντός λίγων ημερών κατέθεσε και την παραπάνω ερώτηση μαζί με τον κύριο Βελόπουλο.
Μάλιστα την Κυριακή στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" ρώτησα και τον αντιδήμαρχο κύριο Γιάννη Γλήνια, ο οποίος δεν το γνώριζε...
Ενημερώθηκα σχετικά από άνθρωπο - βαθύ γνώστη των πραγμάτων, την ταυτότητα του οποίου δεν μου επιτρέπει να αποκαλύψω. Τα πράγματα είναι κάπως έτσι, θα έρθει σε λιγότερο καιρό. Πάντως αν λείπει τόσο καιρό απλά είναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ...!!!

Ακούστε όσα ανέφερε ο Βουλευτής Έβρου με την Ελληνική Λύση κ. Πάρης Παπαδάκης στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ. Κολιό: