23 Νοεμβρίου, 2023

Η επικράτηση του ακροδεξιού Γκ. Βίλντερς οδηγεί στο Nexit και στην διάλυση της Ε. Ε...;;;

Η Ευρώπη σιγά σιγά επιστρέφει στην κανονικότητα, στην Ευρώπη των λαών και των Εθνών. Αυτό δείχνει η ολοένα αυξανόμενη άνοδο των ακροδεξιών - εθνικιστικών κομμάτων. Με τελευταίο παράδειγμα, την χθεσινή πρωτιά στις βουλευτικές εκλογές στην Ολλανδία του PVV του Γκερτ Βίλντερς.
Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση, αλλά ως πρώτο κόμμα σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της Ολλανδίας.
Παρόλη όμως την άνοδο της ακροδεξιάς, του εθνικισμού και των πατριωτικών κομμάτων στην Ευρώπη και όχι μόνο, οι προσκυνημένοι της ΝΤΠ και της επάρατης παγκοσμιοποίησης δεν προσπαθούν να καταλάβουν τα μηνύματα που στέλνουν οι λαοί με τις ψήφους τους...
Ένα από τα στοιχήματα του Γκερτ Βίλντερς είναι το Nexit, μετά το Brexit, το οποίο αποδείχτηκε επιτυχημένο και η Μ. Βρετανία επέζησε οικονομικά... Γιατί λοιπόν να μην το καταφέρει και η Ολλανδία...;;; Πάντως αν τα καταφέρει πιστεύω ότι το μέλλον της χωματερής των Εθνών Ευρωπαϊκής Ένωσης (έτσι την αποκαλούσε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος), δεν το βλέπω ευοίωνο και να μακροημερεύει...
Όχι κύριοι και κυρίες, όσοι ψηφίζουν ή υποστηρίζουν ακροδεξιά, εθνικιστικά, πατριωτικά κόμματα δεν είναι φασίστες και νεοναζί, όπως θέλουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να παρουσιάζουν... Τέτοιοι ήταν οι χρυσαυγίτες, για τους Σπαρτιάτες και ειδικά για τον αρχηγό τους ακόμη δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα και άποψη.