19 Δεκεμβρίου, 2023

Αναβλήθηκε η εκδίκαση του Πρωτοδικείου για τις εκλογές σε Διδυμότειχο και Σαμοθράκη, λόγω αποχής των δικηγόρων - Νέα ημερομηνία εκδίκασης 22/1

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, εκδίκαση του Πρωτοδικείου Αλεξανδρουπόλεως αναφορικά με τις ενστάσεις που έχουν κατατεθεί για τα εκλογικά αποτελέσματα στους Δήμους Διδυμοτείχου και Σαμοθράκης.

Η αναβολή προέκυψε λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των δικηγόρων και αναμένεται η εκδίκαση να πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, στις 22 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στους δύο Δήμους του Έβρου – Σαμοθράκης και Διδυμοτείχου – όπου οι υποψήφιοι ήταν μόλις δύο κατατέθηκε ένσταση επί του εκλογικού αποτελέσματος από τους “ηττημένους” – Νικόλαο Γαλατούμο και Χρήστο Τοκαμάνη ενώ αντένσταση υπέβαλε και ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

Παρόλα αυτά στον Δήμο Σαμοθράκης η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε κανονικά το Σάββατο ενώ για το Διδυμότειχο η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στο Δημοτικό Αμφιθέατρο.

radioevros.gr