20 Δεκεμβρίου, 2023

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος λόγω εκτέλεσης έργου εναλλακτικής ρευματοδότησης της Σαμοθράκης - Τι αναφέρει σε ανάρτηση του ο απερχόμενος δήμαρχος Σαμοθρακης Ν. Γαλατούμος για το έργο και την υπογειοποίηση καλωδίων σε όλο το παραλιακό μέτωπο με αποτέλεσμα και την αισθητική αναβάθμιση - Σχόλιο

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Από την ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνεται διακοπή ρεύματος την Πέμπτη 21.12.2023 από τις 10:00 έως τις 15:00 λόγω εκτέλεσης έργου εναλλακτικής ρευματοδότησης του νησιού ώστε να αποκαθίσταται άμεσα η ηλεκτροδότηση όταν υπάρχει βλάβη στην Αλεξανδρούπολη.

Ν. Γαλατούμος: Πλέον η Σαμοθράκη θα είναι ανεξάρτητη σε περίπτωση βλάβης στην Αλεξανδρούπολη - Αισθητική αναβάθμιση της Καμαριώτισσας με την υπογειοποίηση καλωδίων στο παραλιακό μέτωπο
Ο απερχόμενος Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Νίκος Γαλατούμος δημοσίευσε την παρακάτω ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και στο Σαμοθρακης Ενημέρωση (facebook) σχετικά με το έργο που αναφέρεται στην παραπάνω ανακοίνωση για την σημερινή διακοπή ρεύματος λόγω εκτέλεσης έργου εναλλακτικής ρευματοδότησης του νησιού ώστε να αποκαθίσταται άμεσα η ηλεκτροδότηση όταν υπάρχει βλάβη στην Αλεξανδρούπολη. Επίσης ο κύριος Γαλατούμος αναφέρει πως έχει δρομολογηθεί η υπογειοποίηση καλωδίων σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Καμαριώτισσας από τον ΔΕΔΔΗΕ, εκτός από χρηστικό το έργο όπως γράφει θα έχει και αισθητικό αποτέλεσμα.
Τελος ευχαριστεί ονομαστικά τα στελέχη και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την συνεργασία που είχαν τα χρόνια της θητείας του.

Η φωτογραφία μου

Οφείλω να πω πως και τα δύο έργα είναι σημαντικά, ιδιαίτερα το πρώτο, ώστε να μην ξαναζήσει η Σαμοθράκη αντίστοιχο ή ακόμη και κατά πολύ υποδιαιστερο συμβάν με αυτό του φετινού Αυγούστου (που ήταν ο δεύτερος "μαύρος Αύγουστος" μετά από εκείνον με την ακτοπλοϊκή κρίση του 2019). Αυτό το προσπάθησε από την πρώτη στιγμή ο απερχόμενος δήμαρχος.
Όσο για την υπογειοποίηση των καλωδίων και χρηστική και χρήσιμη, αλλά και αισθητική αναβάθμιση θα προσφέρει στην χρόνια υποβαθμισμένη αισθητικά Καμαριώτισσα.
Γνωρίζω πως για το συγκεκριμένο σχόλιο θα ακούσω επικριτικά σχόλια από κάποιους, αλλά δεν με ενοχλεί γιατί έχω την συνείδηση μου καθαρή, γιατί επικροτώ και επικρίνω τον οποιονδήποτε και ευτυχώς μου το αναγνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών μου... Κάποιες μεμονωμένες φωνές δεν με απασχολούν, ίσα που γαργαλάνε τα αυτιά μου...