29 Ιανουαρίου, 2024

Απόφαση ΥΝΑΝΠ διακόπτει την αντικατάσταση του "Αδάμ. Κοραής" από το "Άρτεμις" σήμερα αντί αύριο // ZANTE FERRIES - Δελτίο Τύπου Ε/Γ – Ο/Γ “Αδαμάντιος Κοραής”: Σχετικά με τα δρομολόγια στις 30/1 & 31/1 // Σχόλιο

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια με ημερομηνία 26 Ιανουαρίου με ΑΔΑ: 6ΒΣΕ4653ΠΩ-ΣΩ1 αποφάσισε την "Διακοπή Αντικατάστασης Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ» Ν.Π.11800 από Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΡΤΕΜΙΣ» 
Ν.Π. 10317"
Δείτε την απόφαση:
Όμως λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σύμφωνα με το παρακάτω Δελτίο Τύπου της ZANTE FERRIES δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια του Αδαμάντιος Κοραής αύριο Τρίτη 30 και μεθαύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.
Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ZANTE FERRIES:

Δελτίο Τύπου Ε/Γ – Ο/Γ “Αδαμάντιος Κοραής”: Σχετικά με τα δρομολόγια στις 30/1 & 31/1

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών που πρόκειται να επικρατήσουν, το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ, δεν θα εκτελέσει τα δρομολόγια του αύριο (30/01) από τον λιμένα της Αλεξανδρούπολης και την επιστροφή του από το λιμάνι της Σαμοθράκης καθώς και το δρομολόγιο της Τετάρτης 31/01/24 από τον λιμένα της Αλεξανδρούπολης. Θα σας ενημερώσουμε με νεώτερο δελτίο τύπου για την εξέλιξη των δρομολογίων.


Ι. Β. : Προφανώς το πλοίο της ZANTE FERRIES είχε ολοκληρώσει την συντήρηση - επισκευή του καθώς και την αντικατάσταση του άλλου πλοίου της εταιρείας στην γραμμή των Δυτικών Κυκλάδων και είχε σκοπό σήμερα να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής και αύριο να εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιο του κάτι που προφανώς κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο, αλλά οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν...