21 Απριλίου, 2024

Ορθά Κοφτά με την Κ. Καλαϊτζή και τον Ν. Μαγγίνα και συζήτηση για τα δρομολόγια

Όπως είχα προαναγγέλλει στην σημερινή εκπομπή "Ορθά Κοφτά" με τον Φώτη Φωτεινό είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε έστω και τηλεφωνικά την πρώτη δημοτική σύμβουλο της παράταξης της δημοτικής αρχής την κυρία Κατερίνα Καλαϊτζή, από την εκλογή τους και εντεύθεν, πλην του Δημάρχου, του κυρίου Βίτσα, δεν έχει δεχτεί κανένας και καμία να μιλήσει στο Samothraki Web Radio... Η κυρία Καλαϊτζή είναι νέο και αξιόλογο άτομο, πολύ χαμηλών τόνων, δείχνει τον δρόμο με την προσφορά της στον τόπο. Είναι εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα εθελοντισμού, ισότητας των δύο φύλων και νέας γενιάς. Μας μίλησε για αρκετές δράσεις εθελοντισμού που έγιναν και πρόκειται άμεσα να γίνουν. Επίσης μας ενημέρωσε για το μητρώο εθελοντών..
Ακούστε όσα συζητήσαμε με την κυρία Κατερίνα Καλαϊτζή:

Στο υπόλοιπο κομμάτι της εκπομπής είχαμε μία σύντομη συζήτηση με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΊΚΗΣ κύριο Νίκο Μαγγίνα, ο οποίος συστήθηκε στους υποψήφιους ψηφοφόρους του, μας υποσχέθηκε ότι στο πρόγραμμα του περιλαμβάνονται ο Έβρος και η Σαμοθράκη. Αναμένουμε...
Δεσμεύομαι ότι μέχρι τις ευρωεκλογές (9/6) θα βγάλω τουλάχιστον στην εκπομπή και άλλους υποψηφίους ευρωβουλευτές κυρίως καταγόμενους από τον Έβρο και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Κατόπιν με τον Φώτη και έναν ακόμη παραγωγό του σταθμού, τον Στέλιο Κανδήλα, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά, με την ιδιότητα του ξενοδόχου, συζητήσαμε το θέμα των καλοκαιρινών ακτοπλοϊκών δρομολογίων, τα λάθη που εντοπίζονται και πως αυτό θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί εκ των προτέρων σε ευθεία γραμμή με τον Δήμο και τους συλλόγους Επαγγελματιών και Θέρμων και την ZANTE FERRIES.
Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή από samothrakiradio.gr: