20 Απριλίου, 2024

Στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" η εντεταλμένη δημ. σύμβουλος για τον εθελοντισμό Κ. Καλαιτζή και ο Εβρίτης υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα ΝΙΚΗ Ν. Μαγγίνας

Αύριο η εκπομπή "Ορθά Κοφτά" θα ξεκινήσει με καλεσμένη την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο για τον εθελοντισμό κυρία Κατερίνα Καλαϊτζή για να μας μιλήσει για τις δράσεις εθελοντισμού που γίνονται τελευταία στο νησί, αλλά και το μητρώο εθελοντισμού που καταρτίζει ο Δήμος Σαμοθράκης.

Ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου ξεκίνησα μία προσπάθεια να φιλοξενήσω υποψήφιους ευρωβουλευτές από διάφορα κόμματα οι οποίοι κατάγονται είτε από τον Έβρο είτε από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Έτσι αύριο Κυριακή στην εκπομπή θα είναι καλεσμένος ο Εβρίτης κύριος Νίκος Μαγγίνας, Δικηγόρος και Δασολόγος - Περιβαλλοντολόγος, ο οποίος κατεβαίνει με το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ.

Η εκπομπή "Ορθά Κοφτά" μεταδίδεται κάθε Κυριακή 11:00 - 12:00 στο Samothraki Web Radio και μπορείτε να την ακούτε ζωντανά στο e-radio.gr, καθώς και στην σελίδα του σταθμού: samothrakiradio.grαπ' όπου αργότερα μπορείτε να την ακούτε ηχογραφημένη, όπως και στο παρόν blog.