30 Ιουνίου, 2024

Εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη "Ορθά Κοφτά" με την αντιδήμαρχο τουρισμού Σαμοθράκης Τρ. Σαλαμανή

Σήμερα με την συμπλήρωση 6 μηνών από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, είχαμε την χαρά και την τιμή για πρώτη φορά να συνομιλήσουμε στην εκπομπή "Ορθά Κοφτά" και αν δεν με απατά η μνήμη μου και συνολικά στο Samothraki Web Radio με την αντιδήμαρχο Τουρισμού Σαμοθράκης κυρία Τριανταφυλλιά Σαλαμανή.

Όπως το κάναμε δημόσια κατά την συνομιλία μας, θα το μεταφέρω και εδώ γραπτά, πρέπει να εξάρουμε την κυρία Σαλαμανή που ως νέος άνθρωπος έμεινε στο νησί και επέλεξε να ασχοληθεί και με τα κοινά. Δύο σπάνια πράγματα για την Σαμοθράκη, ειδικά συνδυασμένα.

Καλέσαμε την Αντιδήμαρχο Τουρισμού για να έχουμε και την άποψη του Δήμου για την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κυρίου Παναγιώτη Αρχοντή στο νησί και τα αποτελέσματα τις σύσκεψης με τους ανθρώπους του τουρισμού στο νησί. Καθώς και για τα υδάτινα πεδία , μιας και μετά την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Ελληνικά Υδατοδρόμια, όπως μας διαβεβαίωσε χθες ο κύριος Νίκος Κοζάρης, πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Έβρου, οι εξελίξεις θα τρέξουν γρήγορα και χρειάζεται την στήριξη του Δήμου Σαμοθράκης.

Η κυρία Σαλαμανή χαρακτήρισε θετική την επίσκεψη του κυρίου Αρχοντή στην Σαμοθράκη και της έκανε θετική εντύπωση πως ο ίδιος θέλησε να περπατήσει στα χωριά και να συνομιλήσει με επαγγελματίες για να ακούσει από κοντά τα προβλήματα τους. Όσο για το θέμα των υδάτινων πεδίων, είπε πως ότι αφορά την ανάπτυξη μόνο θετικό θα μπορούσε να είναι και ο Δήμος θα είναι αρωγός.

Βέβαια η συνέντευξη, αν και οφείλω να ομολογήσω, δεν το περίμενα, εξελίχθηκε σε εφ΄ όλης της ύλης, μιας και συζητήθηκαν πολλά θέματα γύρω από τον τουρισμό και την άποψη της δημοτικής αρχής γύρω από αυτόν καθώς και άλλα θέματα. Δεν μπορώ να πω ότι πιάσαμε όλα τα θέματα, αλλά η Αντιδήμαρχος υποσχέθηκε πως η πρώτη αυτή συνέντευξη δεν θα είναι και τελευταία και πως σύντομα θα την επαναλάβουμε για να συζητήσουμε και άλλα θέματα...

Ακούστε την συνέντευξη από το samothrakiradio.gr: