09 Σεπτεμβρίου, 2024

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ // ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ο Δήμος Σαμοθράκης στα πλαίσια των Ιατρικών Δράσεων του Κοινωνικού Ιατρείου μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας Βοήθεια στο Σπίτι και του Κέντρου Κοινότητας, έχει οργανώσει και θα πραγματοποιήσει δωρεάν Καρδιολογικές Εξετάσεις για τα παιδιά του νησιού.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και τα ραντεβού θα ξεκινήσουν από τις 17:30 μ.μ. στο ΦΙΔΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στη Καμαριώτισσα.
Οι εξετάσεις θα γίνουν έτσι ώστε να συμπληρωθεί το ΑΔΥΜ για τις σχολικές μονάδες και η Κάρτα Υγείας Αθλητή για τις αθλητικές δραστηριότητες.
Για ραντεβού καλείτε στο Βοήθεια στο Σπίτι στο 2551042192 και στο Κέντρο Κοινότητας στο 2551098097 από σήμερα 09/09/2024 μέχρι 11/09/2024 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.
Ευχαριστούμε θερμά τον καρδιολόγο κύριο Παναγιώτη Παπά για την εθελοντική προσφορά του και την στήριξη του.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων
Τόλιου Βασιλική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
Την Παρασκευή 6/09/2024 ολοκληρώθηκε η προσπάθεια συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τις ευάλωτες οικογενείας του νησιού. Η συλλογή πραγματοποιήθηκε τόσο στο Κέντρο Κοινότητας, όσο και στο Πάρκο Μαλαματίνα. Η ανταπόκριση και κινητοποίηση των δημοτών της Σαμοθράκης ήταν αξιοσημείωτη, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένας σημαντικός αριθμός σχολικών ειδών, που θα δοθεί στους μαθητές πριν από το άνοιγμα των σχολείων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες τους. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτής της δράσης προσφοράς και αλληλεγγύης. Όλοι μαζί καταφέραμε να γεμίσουμε τις σχολικές τσάντες και να χαρίσουμε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων Τόλιου Βασιλική