27 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποφασίστηκε η ίδρυση "Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Σαμοθρακης" - Ανοιχτή πρόσκληση νέας συνάντησης για την οριστικοποίηση καταστατικού - Ακούστε έναν από τους πρωτεργάτες - Σχόλιο άποψης

Πριν μερικές μέρες είδα μία ανάρτηση - πρόσκληση στο Σαμοθρακης Ενημέρωση (facebook) στην οποία καλούνταν ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων σε μία συνάντηση για συζήτηση για θέματα του κλάδου καθώς και την πιθανή δημιουργία ενός νέου συλλόγου.

Επειδή γνωρίζω πολύ καλά πως λειτουργούν αυτά τα θέματα στην Σαμοθράκη, δεν το δημοσιοποίησα.

Σήμερα όμως βλέπω νέα ανάρτηση - ανοιχτή πρόσκληση προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, αναφέροντας πως στην προηγούμενη συνάντηση αποφασίστηκε η ίδρυση "Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Σαμοθρακης" και στην νέα συνάντηση να οριστικοποιηθεί το καταστατικό του Σωματείου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο NIKI BEACH την Τρίτη 1 Οκτωβρίου στις 18:00.

Τόσο προηγούμενη πρόσκληση, όσο και την νέα υπογράφει ο κύριος Τριαντάφυλλος Μαματσόπουλος.

Αναλυτικά η ανοιχτή πρόσκληση αναφέρει:

Από Σαμοθρακης Ενημέρωση (facebook)


Ακούστε τον κύριο Τριαντάφυλλο Μαματσόπουλο σε όσα ενδιαφέροντα είπε στην εκπομπή "Σαμοθρακης Ενημέρωση" με τον Νίκο Δεληγιάννη στο Samothraki Web Radio.


Ι. Β.: Εύχομαι να πετύχει αυτό το νέο εγχείρημα και να έχει διάρκεια, μιας και τα τελευταία αρκετά χρόνια ο Σύλλογος Επαγγελματιών Σαμοθρακης πλέον δεν λειτουργεί, έγιναν κάποιες αχνές προσπάθειες για εκλογές, κάτι που δεν πέτυχε. 

Άποψη μου είναι ότι καλώς ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια. Μακάρι να τελεσφορήσει και κυρίως να μακροημερεύσει