27 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΝΜΕΖ - ΖΑΝΤΕ FERRIES: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ 22.09.2024 ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ - ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ 15/10 ΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ZANTE FERRIES

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ
Προχθές έστειλα στον κύριο Αριστείδη Παπαριστείδη, ως εκπρόσωπο της ZANTE FERRIES, με τον οποίο επικοινωνούμε, θέτοντας του το ζήτημα των δρομολογίων του Οκτωβρίου:
 " Καλησπέρα σας. Κατανοώ την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτήν την στιγμή η εταιρεία. Αλλά έχουμε φτάσει 25 Σεπτεμβρίου και ακόμη τα δρομολόγια του Οκτωβρίου είναι άγνωστα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει κανένας προγραμματισμός ούτε για επισκέπτες ούτε για ντόπιους. Γίνομαι καθημερινά αποδέκτης παραπόνων και ερωτήσεων.
Ευχαριστώ με εκτίμηση."
Ακόμη δεν έλαβα κάποια απάντηση, ανεπίσημα άτομο του πληρώματος του πλοίου με ενημέρωσε πως θα είναι τα ίδια με τα ισχύοντα.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΧΡΙ 15/10 ΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ
Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, επισκέφτηκα την σελίδα ZANTE FERRIES Δρομολόγια, όπου δεν υπήρχε ανάρτηση δρομολογίων πέραν της 30ης Σεπτεμβρίου. Το επόμενο βήμα ήταν να πάω στο σύστημα κρατήσεων, εκεί διαπίστωσα πως μπορεί να γίνει κράτηση μέχρι 15 Οκτωβρίου και είναι ίδια με τα ισχύοντα. Οπότε σύντομα θα αναρτηθεί και ο σχετικός πίνακας δρομολογίων. Μέχρι τότε δείτε τα από τα ισχύοντα: