16 Σεπτεμβρίου, 2024

Στ. Ηλιόπουλος (Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία): Να μας πουν πόσο κόστισαν στην Περιφέρεια ΑΜΑΘ οι «μελέτες» για τα «άφαντα» υδροπλάνα! - Σχόλιο

Τους λόγους της καθυστέρησης στην υλοποίηση του σχεδίου σύνδεσης με υδροπλάνα, της Αλεξανδρούπολης με τη Σαμοθράκη, ζητά να μάθει ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Στέργιος Ηλιόπουλος. Ο κ. Ηλιόπουλος ζητά να πληροφορηθεί αν η Περιφέρεια δαπάνησε χρήματα για την σύνταξη μελετών για το εγχείρημα αυτό που αν και ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου, δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί τίποτε ουσιαστικό, παρά τις πομπώδεις ανακοινώσεις στελεχών της Περιφέρειας.


Ι. Β.: Εντελώς συμπτωματικά και μη γνωρίζοντας το θέμα περί της επερώτησης του κυρίου Στέργιου Ηλιόπουλο και της παράταξης του προς την περιφερειακή αρχή και επειδή η τοπική κοινωνία της Σαμοθράκης, αναρωτιέται τι μέλλει γενέσθαι με τα υδροπλάνα και αν ήταν ακόμη μία υπόσχεση χωρίς αντίκρισμα προς το νησί μας, όπως τόσες και τόσες άλλες..... Καθώς επίσης επειδή ήμουν και εγώ ένας από εκείνους που ανέδειξαν το θέμα. Επικοινώνησα με τον κύριο Νίκο Κοζάρη, πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Έβρου όσο και τον κύριο Αναστάσιο Γκόβα, πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικά Υδατοδρόμια Α.Ε. ώστε να μας ενημερώσουν. Ο κύριος Γκόβας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου και μέχρι αύριο περιμένω και την επίσημη έγγραφη απάντηση του, θέλω να πιστεύω ότι θα έχω και του κυρίου Κοζάρη.