16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πάλι υποψήφιος για το Επιμελητήριο Έβρου ο Χριστόδουλος Τοψίδης (video) - Χρ. Τοψίδης: Στηρίζουν την υποψηφιότητα μου στο Επιμελητήριο Παπαράδης, Κασαπίδης, Τσιτάκης και Μπακαλίδης

Ήταν κοινή πεποίθηση οτι τελικά ο Χριστόδουλος Τοψίδης θα διεκδικήσει μία ακόμη θητεία στο Επιμελητήριο Έβρου. Αν και μετά τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές και την άναδειξή του στη θέση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όλοι περίμεναν οτι θα επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες της νέας του θέσεις, το τελευταίο διάστημα φαινόταν οτι τελικά δεν θα "απομακρυνθεί" από το Επιμελητήριο.

Όσοι γνωρίζουν "από μέσα" τα πράγματα, έλεγαν οτι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει στην τύχη του το Επιμελητήριο, ειδικά μετά την πολύχρονη προσπάθεια να δημιουργήσει ένα πλέγμα συνεργασίας και μια ομάδα συνεργατών με κοινή αντίληψη στο σχεδιασμό και τη διεκδίκηση λύσεων σε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικό κόσμος του Έβρου.

Ο ίδιος ήλπιζε οτι από τον κύκλο των συνεργατών του θα προέκυπτε ο διάδοχός του, χωρίς "παρατράγουδα" για την πορεία που είχε ήδη σχεδιαστεί. Δυστυχώς όσοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για τη διαδοχή, δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο συνεννόησης και συνεργασίας, με κίνδυνο να προκύψει διάσπαση του μπλοκ δυνάμεων που είχε διαμορφώσει ο Χριστόδουλος Τοψίδης.

Μετά την πάροδο αρκετών μηνών και πολλών συζητήσεων, ο Περιφερειάρχης αποφάσισε οτι δεν μπορεί να αφήσει στην τύχη της την παράταξη που ο ίδιος δημιούργησε και ανακοίνωσε επίσημα την απόφασή του να διεκδικήσει και πάλι την Προεδρία στις εκλογές που θα γίνουν αρχές Δεκεμβρίου (7-9/12). Άλλωστε το πρώτο που τόνισε στη συνέντευξη τύπου σήμερα το πρωί, ήταν αυτό. Ενότητα και ομοψυχία.

Σύμφωνα με συνεργάτες του κυρίου Τοψίδη, η έτερη υποψηφιότητα που έχει ανακοινωθεί, δεν αποτελεί ανησυχία για την παράταξή του και η νίκη προδιαγράφεται συντριπτική για τον κύριο Τοψίδη. Βέβαια κύριο μέλημα και ζητούμενο για τον επιχειρηματικό κόσμο του Έβρου, είναι όντως η ενότητα στη διεκδίκηση και οι τυχόν εκλογικές αντιπαλότητες δεν πρέπει να διαταράσσουν αυτό το κλίμα, ώστε να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα.

e-evros.gr


Χρ. Τοψίδης: Στηρίζουν την υποψηφιότητα μου στο Επιμελητήριο Παπαράδης, Κασαπίδης, Τσιτάκης και Μπακαλίδης

Ακούστε τον Πρόεδρο του Επιμελητήριου Έβρου κ. Χριστόδουλο Τοψίδη σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στο Δημήτρη Κολιό.