04 Ιουνίου, 2024

Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Κίνησης Συνεργείου Σαμοθράκης για την καταπολέμηση κουνουπιών

Λίγες μέρες μετά την σύσκεψη της Δημοτικής και της Περιφερειακής Αρχής που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σαμοθράκης στην Χώρα κατά την επίσκεψη του κλιμακίου της Περιφέρειας υπό τον Περιφερειάρχη κύριο Χριστόδουλο Τοψίδη για την παρουσία τους στους εορτασμούς των 5 Νεομαρτύρων, είχα αναρτήσει άρθρο με τίτλο: Συστάθηκε ένα ακόμη συνεργείο καταπολέμησης κουνουπιών, το οποίο θα βρίσκεται μόνιμα στην Σαμοθράκη - Πρόγραμμα κίνησης συνεργείων Π. Ε Έβρου εβδομάδας 13/5 - 17/5.

Το πρόγραμμα κίνησης των συνεργείων βγαίνει από την Περιφέρεια κάθε εβδομάδα.

Σήμερα επικοινώνησα με την υπεύθυνη του προγράμματος στον Νότιο Έβρο, την κυρία Ευστρατία Λυγερούδη για να την ρωτήσω αν το πρόγραμμα στην Σαμοθράκη είναι σταθερό κάθε εβδομάδα και πως μπορούν οι κάτοικοι να επικοινωνούν με το συνεργείο. 

Με ενημέρωσε πως το πρόγραμμα μέχρι στιγμής δεν έχει αλλαγές, πως αυτό βγαίνει από την Περιφέρεια και πως το συνεργείο αποτελείται από 2 ντόπιους, αλλά για οτιδήποτε θέλει κάποιος κάτοικος μπορεί να επικοινωνεί με την ίδια στο τηλέφωνο: 6974166561. Επίσης συμφωνήσαμε πως σε μία από τις επόμενες εκπομπές "Ορθά Κοφτά" θα είναι καλεσμένη για να δώσει περισότερες πληροφορίες.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας, το οποίο σε μία αναδρομή που έκανα στην σελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου αναρτώνται τα εβδομαδιαία προγράμματα και διαπίστωσα πως από την αρχή παραμένει ίδιο το πρόγραμμα.

Δηλαδή:

Δευτερά - Καμαριώτισσα

Τρίτη - Αλώνια και Λάκκωμα

Τετάρτη - Άνω & Κάτω Καρυώτες, Θέρμα και Άνω Μεριά

Πέμπτη - Χώρα και Παλαιόπολη

Παρασκευή - Πρ. Ηλίας, Ξηροπόταμος και Μακρυλιές


Το παρόν θα μπει στα "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" που βρίσκονται ακριβώς κάτω από την εικόνα τίτλου του blog και πάνω από τις αναρτήσεις στην έκδοση για υπολογιστή (δυστυχώς για την έκδοση κινητού δεν υπάρχει η δυνατότητα), προς ενημέρωση σας και θα παρακολουθώ τα προγράμματα κίνησης, ώστε σε περίπτωση τροποποίησης θα σας κρατάω ενήμερους.