06 Αυγούστου, 2024

Αθ. Βίτσας: Κλειστά λόγω καθυστέρησης έκδοσης άδειας λειτουργίας τα Ιαματικά Λουτρά - Μικρή πιθανότητα να λειτουργήσουν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα - Τα προηγούμενα χρόνια υπολειτουργούσαν... // Δυσαρέσκεια κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών // Στ. Κανδήλας: Πολλοί οι λόγοι της κακής φετινής χρονιάς - Χρειάζεται τουριστική προβολή

Λόγω καθυστέρησης έκδοσης του σχετικού σήματος λειτουργίας, κλειστά θα παραμείνουν φέτος τα ιαματικά λουτρά στην Σαμοθράκη. Η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι πρωτεύον είναι το ζήτημα της αξιοπρεπούς και ασφαλούς λειτουργίας τους, γεγονός που υπαγορεύει την ανάγκη σοβαρών τομών και την υπέρβαση της γραφειοκρατίας.


Ι. Β.: Μετά από μία κακή τουριστική περίοδος, όπως αναμένεται να καταλήξει η φετινή και έτσι χαρακτηρίζεται από την συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών του νησιού και πρόσφατα από τον ίδιο τον Δήμαρχο Σαμοθράκης σε άλλο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, παρά του ότι η Δημοτική αρχή μέχρι πρόσφατα σε πανηγυρικό κλίμα έλεγε πως θα είναι μία πολύ καλή σεζόν γιατί υπάρχουν κρατήσεις μέχρι και τον Σεπτέμβριο... Αυτό που ακούστηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ότι τα Ιαματικά Λουτρά δεν θα λειτουργήσουν ήταν το τελειωτικό χτύπημα... Ειδικά για κάποιους επαγγελματίες που εξαρτώνται από την λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών.

Την κακή σεζόν ομολογεί και ο Στέλιος Κανδήλας, ιδιοκτήτης του Electra Suites Hotel, που μίλησε στο ίδιο δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα: