Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

28 Φεβρουαρίου, 2023

Εκλογές 2023: Η Κατερίνα Καραμήτσου - Γιαννέλου υποψήφια με τη Ν.Δ - Όλο το παρασκήνιο

Μόνο η επίσημη και τυπική ανακοίνωση απομένει για να γίνει γνωστή η υποψηφιότητα της κ. Κατερίνας Καραμήτσου - Γιαννέλου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, για το Νομό Έβρου.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα έχει "κλειδώσει" επίσημα από το γραφείο του Πρωθυπουργού μετά από την επίσκεψη της στο Μέγαρο Μαξίμου τον Ιούνιο του 2022  όπου τότε είχε δηλώσει το ενδιαφέρον της να συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές.

Η κα Καραμήτσου - Γιαννέλου είπε προσωπικά η ίδια στον Κυριάκο Μητσοτάκη το «ναι» για την υποψηφιότητα της, την οποία από την πρώτη στιγμή θεώρησε και θεωρεί ιδιαίτερα τιμητική, θέλοντας να στηρίξει τις επιλογές του και είναι έτοιμη να ριχτεί στη μάχη των εκλογών με όλες τις δυνάμεις της.

Η ίδια δήλωσε για την υποψηφιότητά της: "Είναι τεράστια χαρά και ευθύνη ταυτόχρονα, γι'αυτό αισθάνομαι μεγάλη τιμή και μόνο που θα γραφτεί το όνομα μου στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον Πρωθυπουργό της Πατρίδας μας.

Έχω δοκιμαστεί τα τελευταία τρία χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να συνεργαστώ με οποιονδήποτε και οποιαδήποτε για ένα κοινό σκοπό... ακόμα και αν αυτός ο σκοπός θεωρείται ακατόρθωτος.

Καταφέραμε με τους συναδέλφους μου να κάνουμε αλματώδη βήματα για το μικρό μας νησί, την Σαμοθράκη. Με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη διάθεση θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, να διεκδικώ, να προσπαθώ για όλη την περιοχή του Έβρου μας. Θα είμαι κοντά σε κάθε συντοπίτη και συντοπίτισσα μου, να τους αποδείξω πως τα δύσκολα πλέον τελείωσαν και ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τα καλύτερα!"

Ποια είναι η Κατερίνα Καραμήτσου - Γιαννέλου

Γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 1986 στη Φλώρινα, όπου μεγάλωσε και πέρασε τα σχολικά της χρόνια. Είναι παντρεμένη από το 2013 με τον Ιωάννη Γιαννέλο, όπου διαμένουν στην Σαμοθράκη και έχουν έναν γιο εφτά χρονών τον Μιχαήλ.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Εμπορίου Ανάπτυξης και Ποιοτικού Ελέγχου Δυτικής Μακεδονίας, ενώ έκανε την πρακτική της εξάσκηση στην Εθνική τράπεζα Ελλάδος Αλεξανδρούπολης.

Είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικών Β2 και C2 καθώς έχει και άριστη γνώση των υπολογιστών. Από το 2011 διαμένει μόνιμα στην Σαμοθράκη όπου εκεί διατηρούν την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης με τον σύζυγο της.

Η ενασχόλησή της με την πολιτική ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2019, όπου έλαβε μέρος στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του δημάρχου κύριου Νίκου Γαλατούμου και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Σαμοθράκης.

Ασχολήθηκε με τομείς, που αφορούν στον πολιτισμό, στον τουρισμό και στην παιδεία. Είναι πρόεδρος επιτροπής τουρισμού του Δήμου Σαμοθράκης καθώς και πρόεδρος Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Σαμοθράκης.

Είναι εντεταλμένη σύμβουλος του κάμπινγκ και πρόεδρος επιτροπής για την ισότητα και την έμφυλη βία. Από το 2019 είναι μέλος της ένωσης νέων αυτοδιοικητικών Ελλάδος και Αντιπρόεδρος της ένωσης σε θέματα πολιτισμού στην Ευρώπη.

Το Συμβούλιο των Ευρωπαίων Νέων Αυτοδιοικητικών European Local Leaders , σε συνεργασία με το EU40 Network (Το Δίκτυο των Νέων Ευρωβουλευτών κάτω των 40 ετών) διοργάνωσε -για πρώτη φορά στην Ευρώπη- στις 21 και 22 Ιουνίου 2022, στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών στις Βρυξέλλες, με αφορμή το Έτος Νεολαίας της Ευρώπης το 2022, το «Young Leaders of Europe Conference» (Συνέδριο Ευρωπαίων Νέων Αυτοδιοικητικών, όπου και το παρακολούθησε).

Το 2020 στην Αθήνα έλαβε μέρος σε σεμινάριο, με θέμα επικοινωνία και fake news. Η πολιτική και κοινωνική της  δράση είναι έντονη καθώς και η περιβαλλοντική της ευαισθησία και συνείδηση, αφού έχει συμμετάσχει σε πολλές δράσεις.

Στα τρία χρόνια της ενασχόλησης της με τα κοινά κατάφερε να διαφημίσει τη Σαμοθράκη και της επίγειες ομορφιές της στα πέρατα της γης και ειδικά στην περίοδο του covid και του εγκλεισμού της καραντίνας με αυτοσχέδιες καμπάνιες.

e-evros.gr

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr