Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

14 Αυγούστου, 2015

Πενθεί η αθλητική κοινότητα για τον πρόωρο θάνατο του αθλ. δημοσιογράφου (συντοπίτη μας) Γιάννη Ξενάκη



Αποτέλεσμα εικόνας για Γιαννης ΞενάκηςΉταν το τελευταίο που περιμέναμε να ακούσουμε. Κι ακόμη δεν είμαστε σε θέση να το καταλάβουμε κι ακόμη περισσότερο να το δεχτούμε. Ο Γιάννης Ξενάκης, για χρόνια όχι απλά συνάδελφος ή φίλος αλλά αδελφός, έφυγε εντελώς ξαφνικά από κοντά μας.
Από τα ιδρυτικά στελέχη του  iDreamTEAM, μπήκε μπροστά και στο  καινούργιο μας εγχείρημα ως αποτέλεσμα περισσότερο βαθιάς φιλίας παρά επειδή το είδε σαν ένα ακόμη σκαλί στην τόσο πλούσια σε εμπειρίες και επιτυχίες δημοσιογραφική του πορεία.
Το πρωί, ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και πήγε οδηγώντας ο ίδιος το αυτοκίνητό του σ ένα Κέντρο Υγείας. Λίγα λεπτά αφότου τον ανέλαβε ο θεράπων γιατρός, άφησε την τελευταία του πνοή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, σκορπίζοντας την θλίψη σε όλο το δημοσιογραφικό κόσμο.
Ο Γιάννης Ξενάκης ήταν 52 ετών και ο παλαιότερος εν ενεργεία ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Υπήρξε ρεπόρτερ της Ελευθεροτυπίας μέχρι την τελευταία μέρα έκδοσης της καθώς και διευθυντής του αθλητικού τμήματος της ίδιας εφημερίδας στην σύντομη επανέκδοσή της. Ξεκίνησε από τον «Φίλαθλο» και δούλεψε ακόμη στον «¨Ελεύθερο Τύπο» και στην «Live Sport».
Η κηδεία θα γίνει την Τρίτη 18 Αυγούστου ώρα 11 π.μ. στον Άγιο Νικόλαο Μαρκόπουλου.
Αποτέλεσμα εικόνας για Γιαννης ΞενάκηςΤο τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ξενάκη ένιωσαν την ανάγκη να πουν αρκετοί φορείς του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και της Πολιτείας, όπως η ερασιτεχνική και η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο ΠΣΑΤ και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Στάυρος Κοντονής.
Η ΑΕΚ, το ρεπορτάζ της οποία υπηρετούσε για χρόνια ο Γιάννης Ξενάκης, εξέδωσε συλληπητήρια ανακοίνωση η οποία αναφέρει:
«H Eρασιτεχνική ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του επί σειρά ετών ρεπόρτερ σε θέματα που αφορούν την ομάδα μας, Γιάννη Ξενάκη, o oποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»
Λίγο αργότερα ανακοίνωση εξέδωσε και η ποδοσφαιρική ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει την βαθιά της οδύνη για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου Γιάννη Ξενάκη ο οποίος επί σειρά ετών τίμησε το ρεπορτάζ της ομάδας μας με την ευθυκρισία του, την τιμιότητά του και την επαγγελματική του επάρκεια.
Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Γιάννη, το κενό που αφήνεις είναι τεράστιο και η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια δεν πρόκειται να σε ξεχάσει ποτέ»!
Για τον χαμό του Γιάννη Ξενάκη δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής :
«Με λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Γιάννη Ξενάκη, ενός δημοσιογράφου που υπηρέτησε το λειτούργημά του με ήθος, εντιμότητα και ακεραιότητα. Ο Γιάννης Ξενάκης υπήρξε πάντα συνεπής στις αρχές του τηρώντας στο έπακρο τη δημοσιογραφική δεοντολογία και ο ξαφνικός χαμός του έχει συγκλονίσει όλη την αθλητική οικογένεια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ αναφέρει:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) ανακοινώνει με θλίψη και οδύνη την ξαφνική απώλεια του συναδέλφου Γιάννη Ξενάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία μόλις 52 ετών.
Ο Γιάννης Ξενάκης, ήταν ο παλαιότερος εν ενεργεία ρεπόρτερ της ΑΕΚ, διακρινόταν για το ήθος του και την πληρότητα της δουλειάς του. Εργάστηκε επί δεκαετίες στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», μέχρι και την τελευταία μέρα έκδοσής της, ενώ μέχρι σήμερα εργαζόταν στην εφημερίδα «LIVE SPORT» στην οποία ήταν και αρχισυντάκτης και στην ιστοσελίδα «iDreamTEAM.gr». Ο εξαίρετος συνάδελφος εργάστηκε ακόμη στις εφημερίδες «ΦΙΛΑΘΛΟΣ», «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» και στην ιστοσελίδα «Contra.gr».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συγκλονισμένο από την απώλεια του φίλου και σπουδαίου συναδέλφου συλλυπείται θερμά την οικογένεια του.

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννης ξενακης ΑΕκΤα παραπάνω άρθρα είναι από ένα από τα μέσα στα οποία εργάζονταν. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα τελευταία άρθρα του αδικοχαμένου Γιάννη Ξενάκη.
Αν και δεν έτυχε να τον γνωρίσω, (γνωρίζω τον πατέρα του), παρόλα αυτά ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης που θα τον σκεπάσει και στους οικείους του τα θερμά μου συλλυπητήρια και καλή δύναμη για να αντέξουν τον αβάσταχτο πόνο του γονιού να χάνει το παιδί του.

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr