Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

19 Αυγούστου, 2016

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ


Συνεδριάζει την Παρασκευή το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-ΘΤην Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) στην Κομοτηνή, θα πραγματοποιηθεί η 11η τακτική συνεδρίαση για το 2016 του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

Α. Ανακοινώσεις Προέδρου.

Β. Ανακοινώσεις Περιφερειάρχη.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

Σχετικά με την κατάσταση των κτηνιατρικών υπηρεσιών στον Έβρο.
Επερωτών: Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» κ. Χρήστος Τρέλλης.

1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΜΘ

1.1. Έγκριση 3ης τροποποίησης ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης έτους 2016.
Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Καλούδης Κων/νος.

2. ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

2.1. Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο I-COPE (Innovating Common Operational Picture for Emergency management) στο Πρόγραμμα Horizon 2020 και συγκεκριμένα στην προκήρυξη «Situational awareness systems to support civil protection preparation and operational decision making». 
Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας κ. Κωνσταντίνος Χουβαρδάς και από την ΔΟ. ΔΕΠ ο κ. Γεώργιος Ταταράκης.

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

3.1. Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Προσοτσάνης για την συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τίτλο «Γεωργική - Κτηνοτροφική Έκθεση Φωτολίβους 2016».
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης. 

3.2. α) Ανάκληση της αριθ. 138/2016 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. β) Έγκριση σύναψης και σχεδίου σύμβασης διαβαθμιδικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και του Δήμου Προσοτσάνης, που αφορά την επίβλεψη του έργου: «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Τ.Κ. Πετρούσας Δήμου Προσοτσάνης».
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης.

3.3. Έγκριση παράτασης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σαμοθράκης και της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. για την υλοποίηση των μελετών του έργου: "Κατασκευή αντλιοστασίου και αγωγού προσαγωγής δικτύου ακαθάρτων και ολοκλήρωση εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Καμαριώτισσας".
Εισηγητής: Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Αθανάσιος Βίτσας.

4. ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

4.1. Έγκριση έκδοσης προσωρινής τροποποίησης κυκλοφορίας στο τμήμα της Ε.Ο. Κυπρίνου - Θεραπειού στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Υποέργο: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΑΡΔΑ ΚΑΙ ΕΡΥΡΘΟΠΟΤΑΜΟΥ».
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς.

4.2. Έγκριση όρων Διαπιστωτικής Πράξης για τη μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ (Ε.Μ.Δ.) από και προς τις σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς.

4.3. Έγκριση όρων των συνημμένων σχεδίων Συμφωνητικών Σύμβασης για τη μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με λεωφορεία των δήμων Σουφλίου και Σαμοθράκης από και προς τις σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. 
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς.

4.4. Έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL στο Παρίσι από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2016.
Εισηγητής: Ο Αν. Γενικός Δ/ντης της Γενικής Δ/νσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Γεώργιος Τσακίρης.

5. ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

5.1. Αποδοχή αίτησης παραίτησης της κας Χειράκη Γεωργίας από αναπληρωματικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εκλογή νέου αναπληρωματικού μέλους της Οικονομικής Επιτροπής.
Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Κωνσταντίνος Αντωνιάδης.

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr