Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

16 Αυγούστου, 2019

Η ντροπή της Σαμοθράκης - Σχόλιο - Οι επαγγελματίες Σαμοθράκης στον Υπ.Τουρισμού: «μη αναστρέψιμη η ζημιά μας» - Κυβέρνηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τον αποκλεισμό της Σαμοθράκης -Ποια λύση θα δοθεί. - Σύσκεψη 6 υπουργών στο Μαξίμου την Δευτέρα

Τα όσα θλιβερά συνέβησαν στη Σαμοθράκη, με τον αποκλεισμό του νησιού και των ανθρώπων (ντόπιων και επισκεπτών) άλλες εποχές θα είχαν προκαλέσει πολιτικό σεισμό. Θα υπήρχαν παραιτήσεις Υπουργών, θα είχαν ξεσηκωθεί τα ΜΜΕ, θα είχε γίνει μέγα θέμα.
Αλλά βλέπεις από τη μια οι φωτιές στην Εύβοια και από την άλλη η ανοχή στη νέα κυβέρνηση, φρόντισαν επί της ουσίας να καλύψουν ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να έχει λυθεί, από την πρώτη στιγμή.
Δεν θέλω να φανταστώ το τι θα γινόταν στα κανάλια, εάν ήταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό για να μην νομίζουν όλοι ότι τρώμε…επικοινωνιακό κουτόχορτο.
Είναι αδιανόητο το 2019, να μένει ένα νησί αποκλεισμένο για μέρες και η Πολιτεία να μην δίνει από την πρώτη στιγμή λύση. Να μην στέλνει έστω ένα σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού να δώσει λύση πριν το πρόβλημα γιγαντωθεί.
Τα όσα συνέβησαν στην Σαμοθράκη, αποτελούν ντροπή για την Ελληνική Πολιτεία και αποτελούν πλήγμα όχι για τον τουρισμό, μόνο, ούτε για τους κατοίκους και την ντόπια οικονομία μόνο.
Αποτελούν πλήγμα και μάλιστα εθνικό, διότι εάν εν καιρώ ειρήνης δεν μπορείς να προστατέψεις με ότι αυτό σημαίνει ελληνικό έδαφος τότε δικαίως προκαλούνται ερωτηματικά.
Θέλουμε να ελπίζουμε και να πιστεύουμε ότι το πάθημα της Σαμοθράκης, θα έγινε μάθημα για τους κυβερνώντες.
Διότι τώρα μπορεί να ζουν ακόμη το μήνα του μέλιτος τόσο επικοινωνιακά όσο και πολιτικά, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι πάντα έτσι.
Τα όσα συνέβησαν επί μια εβδομάδα στην Σαμοθράκη αποτελούν ντροπή. Και καλό θα ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, να επισκεφθεί άμεσα το νησί και να διαβεβαιώσει τους πολίτες της Σαμοθράκης, ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά.
Παράλληλα το Υπουργείο Τουρισμού να ξεκινήσει καμπάνια προβολής του και τα αρμόδια Υπουργεία να στηρίξουν τους επιχειρηματίες που επιμένουν να επενδύουν στο ακριτικό νησί.
Δεν γνωρίζουμε τι έγραψε το…βαθμολόγιο του Μαξίμου για τους υπευθύνους, αλλά για μας πήραν όλοι κάτω από τη βάση.
Το επιτελικό κράτος ναυάγησε 24 μόλις ναυτικά  μίλια από την Αλεξανδρούπολη και έκανε να δακρύσει ακόμη και η… φυλακισμένη στο Μουσείο του Λούβρου Νίκη της Σαμοθράκης…



Από τον Νίκο Ελευθερόγλουnewsbreak.gr



Θεωρώ ότι είναι ότι πιο ουσιαστικό έχω διαβάσει όλες αυτές τις μέρες. 
Προτείνει ο αρθρογράφος:
  • Καμπάνια προβολής της Σαμοθράκης από το υπουργείο Τουρισμού
  • Στήριξη των επιχειρηματιών του νησιού από τα αρμόδια υπουργεία.
Είναι ακριβώς ότι συζητούσαμε με μία παρέα μία ώρα περίπου πριν διαβάσω το άρθρο και λέγαμε:
  • Αφού υπάρξει σταθεροποίηση και αξιοπιστία της συγκοινωνίας και κυρίως μετά την 1η Νοεμβρίου που θα ξεκινήσει η νέα σύμβαση (προσωπικά πιστεύω ότι μετά από αυτό το σκηνικό που ζήσαμε θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι για τις γραμμές της Σαμοθράκης), πρέπει να γίνει επίθεση προβολής του νησιού ιδιαίτερα στις βαλκανικές χώρες από όπου έρχονται πολλοί τουρίστες, ναι μεν και στην Ελλάδα, αλλά ο Έλληνας έχει το «προτέρημα» να ξεχνάει γρήγορα... Αυτή η επίθεση προβολής να γίνει από τον Δήμο, τον ΣΥΕΠΣΑ, τον ΕΟΤ - Υπουργείο Τουρισμού.
  • Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει ελαφρυντικά στους επαγγελματίες του νησιού στις φορολογικές - ασφαλιστικές υποχρεώσεις τους, όπως σε περιπτώσεις πλημμύρας ή πυρκαγιάς, μετά το σοβαρό πλήγμα που υπέστησαν.
Για να δούμε...
Επίσης προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να σταματήσει η κίνηση που ξεκίνησε για την διεκδίκηση των διαφυγόντων κερδών των επαγγελματιών κυρίως του τουρισμού από την εταιρεία SAOS FERRIES και κάθε υπεύθυνο.-
Ιδού η επιβεβαίωση...





Οι επαγγελματίες Σαμοθράκης στον Υπ.Τουρισμού: «μη αναστρέψιμη η ζημιά μας»


Λήψη έκτακτων μέτρων στον απόηχο της διακοπής συγκοινωνίας


Συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη επιδιώκουν να έχουν οι επαγγελματίες Σαμοθράκης, στον απόηχο του πολυήμερου αποκλεισμού του νησιού.
Κάτοικοι και επαγγελματίες σηκώνουν πια τα χέρια ψηλά, αφού τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο νησί είναι πολυάριθμα.
«Η ζημιά μας είναι μη αναστρέψιμη. Έχουμε 100% ακύρωση στις κρατήσεις για τον 15Αυγουστο. Τα στοιχεία για να εκτιμήσουμε το μέγεθος της καταστροφής θα τα έχουμε τον Σεπτέμβριο στο τέλος της τουριστικής περιόδου. Αλλά τώρα μπορώ να πω με σιγουριά πως είμαστε σε επίπεδα Οκτωβρίου», δηλώνει ο Γιάννης Γλήνιας, επαγγελματίας και μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Συλλόγου των επιχειρηματιών που κινητοποιούνται για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί.
Να σημειωθεί ότι οι επαγγελματίες έχουν ήδη ενώσει τις δυνάμεις τους κινούμενοι νομικά κατά παντός υπευθύνου με εξώδικη διαμαρτυρία.
Στην παρούσα φάση, διεκδικούν μια συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού, ώστε να σώσουν ότι μπορούν από την φετινή τουριστική περίοδο.
«Επιδιώκουμε μια συνάντηση το συντομότερο δυνατό. Από βδομάδα πιστεύω πως θα το πετύχουμε, μη σας πω εμείς προσπαθούμε να γίνει ακόμη κι αύριο. Η κατάσταση στο νησί παραμένει ρευστή. Πηγαίνουμε από μέρα σε μέρα κι ενημέρωση ακόμη για τα δρομολόγια και τα πλοία δεν υπάρχει», επισημαίνει ο Γιάννης Γλήνιας.
Να σημειωθεί πως από τη Σαμοθράκη αναχώρησαν μεσα σε 24 ώρες περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι, ενώ δεν έλλειψαν και οι εντάσεις.
Ανάμεσα στα μέτρα που θα προτείνουν οι επαγγελματίες είναι:
  • Η δημιουργία τουριστικής καμπάνιας η οποία θα μεταδίδει το μήνυμα πως η Σαμοθράκη επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς ζωής.
  • Η εφαρμογή μιας εκπτωτικής πολιτικής τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους επισκέπτες του νησιού
  • Ανοιχτή πρόσκληση προς τους πολιτικούς της χώρας να κάνουν οι ίδιοι τις διακοπές τους στο νησί
Μαρίνα Κριτού
pameevro.gr


ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Κυβέρνηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τον αποκλεισμό της Σαμοθράκης -Ποια λύση θα δοθεί

Δριμύ «κατηγορώ» στην προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τους διατελέσαντες υπουργούς Ναυτιλίας, εξαπολύει το Μαξίμου για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη Σαμοθράκη.
Σε άτυπο ενημερωτικό σημείωμά της, η κυβέρνηση εξηγεί τι έφταιξε για τον πολυήμερο αποκλεισμό του νησιού και την ταλαιπωρία εκατοντάδων επιβατών. Οπως επισημαίνεται η αιτία του προβλήματος έγκειται στο λιμάνι της Καμαριώτισσας στην Σαμοθράκη το οποίο αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα ασφαλείας.
«Επί τέσσερα και πλέον χρόνια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν φρόντισε να διαθέσει λίγες χιλιάδες ευρώ για να αποκατασταθούν τα προβλήματα του λιμένα» αναφέρει το Μαξίμου εξηγώντας πως η αποκατάσταση αφορά στον καθαρισμό του πυθμένα του από φερτά υλικά και επιχωματώσεις οι οποίες έχουν αλλοιώσει τα αβαθή του με αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη η προσάραξη των πλοίων που προσεγγίζουν στο λιμάνι.
«Το θέμα το γνώριζαν όλοι οι πρώην υπουργοί Ναυτιλίας (Δρίτσας, Κουρουμπλής, Κουβέλης) και ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός. Εν γένει όμως και πέρα από τον πυθμένα, οι λιμενικές υποδομές του νησιού είναι προβληματικές και απαιτούν τον πλήρη εκσυγχρονισμό τους» σημειώνεται αιχμηρά.
Στο non paper γίνεται περιγραφή των ενεργειών που έκανε μέχρι σήμερα η κυβέρνηση, ενημερώνει τις θα γίνει τις επόμενες ώρες και προαναγγέλλει ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα, υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, με στόχο να δρομολογηθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την ακτοπλοϊκή σύνδεση στη Σαμοθράκη.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι Υπουργοί Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Δείτε τι αναφέρει το non paper του Μαξίμου

1. Γιατί
αποκλείστηκε το νησί:

Η Σαμοθράκη παρέμενε χωρίς πλοίο από την Κυριακή, λόγω των βλαβών στα δύο επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία «ΣΑΟΣ» και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» που την συνέδεαν με την Αλεξανδρούπολη. Δυστυχώς για άλλη μια φορά, με την προηγούμενη (μέσα στις γιορτές στην αλλαγή του χρόνου του 2019), να διαρκεί περίπου μια εβδομάδα.
Από την Κυριακή λοιπόν, τη γραμμή εξυπηρετούσε πλέον, μόνο το επιβατηγό «ΖΕΦΥΡΟΣ», ενώ επιστρατεύτηκε και το οχηματαγωγό «ΑΝΑΞ» από την γραμμή Καβάλας – Κεραμωτής, για να καλύψει τις μεταφορές οχημάτων και φορτηγών που δεν μπορούσε να μεταφέρει το «ΖΕΦΥΡΟΣ». Το «ΑΝΑΞ» και το «ΖΕΦΥΡΟΣ» διέκοψαν τα δρομολόγια τους μετά το απαγορευτικό που επέβαλαν οι Λιμενικές Αρχές, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (με ανέμους εντάσεως 7-8 μποφόρ) μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

2. Οι ενέργειες
του Υπουργείου Ναυτιλίας:

Η πρώτη λύση
που δόθηκε με το επιβατηγό – οχηματαγωγό
«AZORES EXPRESS» δεν τελεσφόρησε, αν και το
πλοίο εκτέλεσε κανονικά το δρομολόγιο,
εξαιτίας των προβληματικών λιμενικών
υποδομών της Σαμοθράκης που μαζί με τον
κακό καιρό καθιστούσαν άκρως επικίνδυνη
την προσέγγιση του πλοίου.
Το Υπουργείο
Ναυτιλίας επιστράτευσε και νέο πλοίο,
αυτή την φορά το ταχύπλοο καταμαράν
«ANDROS JET» δίδοντας μια άμεση, αλλά προσωρινή
λύση, στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της
Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη.
Το μείζον
θέμα του εφοδιασμού του νησιού έλυσε
εκ νέου το «ΑΝΑΞ» το οποίο επέστρεψε
και αυτό στην γραμμή μαζί με το «ΖΕΦΥΡΟΣ»,
μετά την άρση του απαγορευτικού.
Ο εντοπισμός
διαθέσιμου πλοίου μέσα στον Δεκαπενταύγουστο
ήταν δύσκολος καθώς όλα τα πλοία είναι
δρομολογημένα σε γραμμές.
Το πλοίο που
θα εντοπισθεί ή θα είναι παροπλισμένο,
άρα απαιτείται χρόνος για να ετοιμασθεί
να ταξιδέψει, ή θα φύγει από άλλη γραμμή
για την οποία πρέπει να βρεθεί λύση ως
προς την κάλυψη της, όπως συνέβη και
στην περίπτωση του «ANDROS JET».

3. Η βασική
αιτία του προβλήματος:

Το λιμάνι της Καμαριώτισσας στην Σαμοθράκη αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα ασφαλείας. Επί τέσσερα
και πλέον χρόνια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
δεν φρόντισε να διαθέσει λίγες χιλιάδες
ευρώ για να αποκατασταθούν τα προβλήματα
του λιμένα.
Η αποκατάσταση
αφορά στον καθαρισμό του πυθμένα του
από φερτά υλικά και επιχωματώσεις οι
οποίες έχουν αλλοιώσει τα αβαθή του με
αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από
σίγουρη η προσάραξη των πλοίων που
προσεγγίζουν στο λιμάνι.
Το θέμα το
γνώριζαν όλοι οι πρώην υπουργοί Ναυτιλίας
(Δρίτσας, Κουρουμπλής, Κουβέλης) και ο
τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος
Σαντορινιός. Εν γένει όμως και πέρα από
τον πυθμένα, οι λιμενικές υποδομές του
νησιού είναι προβληματικές και απαιτούν
τον πλήρη εκσυγχρονισμό τους.

4. Τι θα γίνει
στις επόμενες ώρες:

Κανονικά
αύριο, το «ΣΑΟΣ» έπρεπε να επιστρέψει
στα δρομολόγιά του, έχοντας επισκευάσει
τις βλάβες του. Ωστόσο, η πλοιοκτήτρια
εταιρία ενημέρωσε ότι αυτό δεν θα γίνει.
Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, το Υπουργείο
Ναυτιλίας, συνεννοήθηκε με την εταιρία
του «ANDROS JET», για τη συνέχιση των
δρομολογίων του, στην γραμμή Αλεξανδρούπολης-
Σαμοθράκης (για το Σαββατοκύριακο έχει
ήδη ανακοινώσει τα δρομολόγια το
Ναυτιλίας).
Επίσης, σε
συνεργασία με την Περιφέρεια Αντ.
Μακεδονίας-Θράκης, παρατείνεται μέχρι
και την Κυριακή 25/8 η ναύλωση του ΑΝΑΞ
για την μεταφορά οχημάτων μεταξύ
Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.

5. Τα ποσά που
εξασφάλισε και διέθεσε η Περιφέρεια:

  • Μέχρι σήμερα, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, διέθεσε 10.000 ευρώ για τη διατροφή και την προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των εγκλωβισμένων επισκεπτών. Η προμήθεια έγινε από καταστήματα και επιχειρήσεις του νησιού και τον συντονισμό είχε ο Δήμος Σαμοθράκης.
  • Διέθεσε 50.000 ευρώ για τη ναύλωση του «ΑΝΑΞ» για τη μεταφορά στο νησί ειδών πρώτης ανάγκης (τροφίμων και φαρμάκων). Το πλοίο πραγματοποιεί τέσσερα (4) δρομολόγια την ημέρα από και προς τη Σαμοθράκη για διάστημα πέντε (5) ημερών.
  • Εξασφάλισε 69.000 ευρώ για τη συνέχιση των δρομολογίων του «ΑΝΑΞ» για επιπλέον επτά (7) ημέρες.

6. Σχεδιασμός
οριστικής λύσης:


Για να
δρομολογηθεί μόνιμη λύση στο θέμα, τη
Δευτέρα 19 Αυγούστου, στις 13:00, θα
πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο
Μαξίμου, υπό τον υπουργό Επικρατείας
Γιώργο Γεραπετρίτη με τη συμμετοχή των
Υπουργών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής
Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, Τουρισμού,
Χάρη Θεοχάρη, Υποδομών και Μεταφορών,
Κώστα Αχ. Καραμανλή, Εσωτερικών, Τάκη
Θεοδωρικάκου, του Υφυπουργού Παρά τω
Πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου,
Στέλιου Πέτσα και του Περιφερειάρχη
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,
Χρήστου Μέτιου.

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr