Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

31 Οκτωβρίου, 2019

Τα αποτελέσματα του χθεσινού Σ.Α.Σ για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης είναι θετικά, αλλά αφήνουν ερωτηματικά...

Δημοσιεύτηκε η Γνωμοδότηση Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) 04/2019 στην σελίδα του ΥΝΑΝΠ, που πραγματοποιήθηκε χθες.
Όσον αφορά την Σαμοθράκη για το άμεσο μέλλον δεν αναφέρεται κάτι. Το μόνο που είναι γνωστό από χθες είναι ότι η ZANTE FERRIES έβγαλε δρομολόγια μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.
Από εκεί και πέρα, όπως ήταν προγραμματισμένο συζητήθηκε ο καθορισμός δρομολογιακής/ών γραμμής/ών και χαρακτηριστικών αυτής/ών, δυνάμει των διατάξεων της παραγράφου 11 του άρθρου 8 του Ν.2932/2001, όπως ισχύει, για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την ηπειρωτική Ελλάδα. Όπου το Σ.Α.Σ γνωμοδότησε ομόφωνα θετικά τα παρακάτω για τις γραμμές Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη και Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη - Λήμνο: 

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΕΟ !!! Η Πανσαμοθρακική Εστία παρέχει το υπόλοιπο του οικοπέδου από το Φιδέλειο για την κατασκευή νέου Κέντρου Υγείας

Σήμερα πήρα το νέο φύλλο της εφημερίδας "Κραυγή Σαμοθράκης" και στην δεύτερη σελίδα υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο.
Ο τίτλος του άρθρου είναι "Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης". Αρχικά γίνεται αναφορά για το χρόνιο πρόβλημα, για το ότι έχει χαρακτηριστεί άγονο Α' κατηγορίας, για το γεγονός ότι μετά την μεγάλη ζημιά του, λειτουργεί ως Κ.Υ το παντελώς ακατάλληλο Αγροτικό Ιατρείο της Καμαριώτισσας.
Σε εκείνο το σημείο αναφέρεται η πρόσφατη δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Έβρου κυρίου Πέτροβιτς ότι το χρηματικό ποσό για την επισκευή του παλαιού Κ.Υ έχει εγκριθεί, υπάρχει και είναι διαθέσιμο. Εκεί ο αρθρογράφος σημειώνει την άποψη της Πανσαμοθρακικής Εστίας (και όχι μόνο) ότι η ενέργεια αυτή δε θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

30 Οκτωβρίου, 2019

Κίνηση Πολιτών Save Saos: Πρόσκληση σε ανοικτή εκδήλωση με τίτλο ''Οι εξελίξεις στην εγκατάσταση ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ στη Σαμοθράκη''

Σε συνέχεια των ενημερωτικών εκδηλώσεων που έχει ξεκινήσει η Κίνηση Πολιτών Save Saos σχετικά με τις εξελίξεις στην εγκατάσταση ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ  στη Σαμοθράκη 
στις 22/9/2019 και στις 12-13/10/2019 με τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης, 
καλούμε τους επαγγελματίες του νησιού σε ανοικτή εκδήλωση με τίτλο ''Οι εξελίξεις στην εγκατάσταση ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ στη Σαμοθράκη'' την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 στις 20.00 στο Εργοστάσιο.

Η εκδήλωση ειναι ανοιχτή για όποιον θέλει να παρακολουθήσει.

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ - Δρομολόγια Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ μέχρι 8 Δεκεμβρίου

Στην σελίδα της ZANTE FERRIES και στην ενότητα Online Κράτηση ανέβηκαν τα δρομολόγια μέχρι 10 Νοεμβρίου (ανανεώθηκαν μέχρι την Κυριακή 8/12), τα οποία είναι ίδια με αυτά που ισχύουν μέχρι σήμερα.

Ενώ στην εκπομπή του STATUS 94.2 ο Σταύρος Αποστολίδης με τον καλεσμένο του, τον βουλευτή Έβρου κύριο Χρήστο Δερμεντζόπουλο έκαναν νύξη ότι το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ πήρε παράταση για 4 μήνες στην γραμμή.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ Σαμοθράκης Φ. Φωτεινός στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΘΡΑΚΗΝΕΤ (βίντεο)

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΘΡΑΚΗΝΕΤ φιλοξενήθηκε χθες 29 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης κύριος Φώτης Φωτεινός, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το δωρεάν WiFi που θα αποκτήσει σε δημόσιους χώρους ο Δήμος Σαμοθράκης σε συνδυασμό με τα προβλήματα στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που χρονίζουν στο νησί. Επίσης αναφέρθηκαν και τα θέματα της αναστολής του μέτρου του Μ.Ι στα καύσιμα, τα προβλήματα της Σαμοθράκης εν όψει του χειμώνα και φυσικά οι εξελίξεις στο θέμα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας.
Δείτε τα βίντεο:

Δήμος Σαμοθράκης - ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Διακοπή νερού στην Καμαριώτισσα

Αποτέλεσμα εικόνας για διακοπη νερουΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνουμε ότι σήμερα 30/10/2019 από τις 9.00πμ θα γίνει διακοπή νερού στην Καμαριώτισσα λόγω βλάβης.

Δήμος Σαμοθράκης: Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη του Δ/ντη Αστυνομίας Αλεξ/πολης - Σχόλιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εθιμοτυπική επίσκεψη εν όψει ανάληψης καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής πραγματοποίησε σήμερα στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Σαμοθράκης ο κ. Καρτάλης Παναγιώτης Διευθυντής Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ο οποίος συνοδευόταν από τους κ. Δαγκαλή Αθανάσιο Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης και Πέντσιο Χρήστο Τμηματάρχη του Τμήματος Ασφαλείας Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.
Αναπτύχτηκε ένας γόνιμος διάλογος και από την πλευρά της η Αστυνομική Δ/νση προσφέρθηκε να συνδράμει όπου κρίνεται απαραίτητη η βοήθειά της.

29 Οκτωβρίου, 2019

Δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους στη Σαμοθράκη

wifi hotel problemiΕγκρίθηκε η αίτηση του Δήμου Σαμοθράκη στο πρόγραμμα WiFi4EU-2019 που υποβλήθηκε κατόπιν της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο του μηχανισμού «Συνδέοντας την Ευρώπη» στον τομέα των διευρωπαϊκών δικτύων τηλεπικοινωνιών – Προώθηση της συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο στις τοπικές κοινότητες: WiFi4EU (WiFi4EU-2019-1) που προκήρυξη το ΙΝΕΑ (Innovation and Networks Executive Agency) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Το πρόγραμμα προβλέπει την επιχορήγηση υπό μορφή εφάπαξ ποσού (κουπόνι) για την εγκατάσταση του εξοπλισμού.

Απάντηση ΥΝΑΝΠ σε ερώτηση Κυρ. Βελόπουλου σχετικά με την ακτοπλοική κρίση της Σαμοθράκης - Η Ερώτηση

Πρόστιμο... 22.287 ευρώ για την πολυήμερη διακοπή της σύνδεσης Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη Με 22.287,52 ευρώ τιμωρήθηκε η πλοιοκτήτρια εταιρεία υπό την ευθύνη της οποίας η Σαμοθράκης έμεινε το καλοκαίρι επί σειρά ημερών το περασμένο καλοκαίρι χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τα γνωστά σημαντικά προβλήματα στο νησί.
Αυτό προκύπτει από την απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στον βουλευτή και πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, σε σχετική ερώτηση που υπέβαλλε στη Βουλή.

Ακολουθεί η απάντηση του υπουργείου:

Ανακοίνωση Δήμου Σαμοθράκης για παράταση ρύθμισης οφειλών

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4611/2019(ΦΕΚ 73/17-5-2019 τεύχος Α΄)και  το ΦΕΚ 145/30.9.2019 οι οφειλές προς τους Δήμους  και τα νομικά τους πρόσωπα , που έχουν ή θα βεβαιωθούν έως 29-11-2019 μπορεί να ρυθμιστούν , ύστερα από αίτηση του οφειλέτη στο Δήμο .
Η αίτηση του οφειλέτη για την υπαγωγή στην ρύθμιση υποβάλλεται έως 31.12.2019
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Σαμοθράκης

28 Οκτωβρίου, 2019

Γενική Συνέλευση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Σαμοθράκης σας καλεί σε γενική συνέλευση που θα γίνει την Τρίτη 29/10/2019 και ώρα 19:00 σε αίθουσα του Γυμνασίου για την διεξαγωγή εκλογών, λόγω αποχώρησης 4 μελών και για την συζήτηση θεμάτων...

Διαχρονικό άρθρο: Μύθοι και αλήθειες για την 28η Οκτωβρίου - Σχετικά σχόλια


(Διαχρονικό κείμενο του Γ. Δημητρακόπουλου, Συνταξιούχου Εκπαιδευτικού)
«Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικόν ό,τι είναι αληθές» (Διονύσιος Σολωμός).
Προς αποκατάσταση της πραγματικής Ιστορίας αυτού του τόπου, που τόσο έχει κακοποιηθεί και διαστρεβλωθεί από τους μαρξιστές και τους συνοδοιπόρους τους (τους ψοφοδεξιούς της πεντάρας), θα αναφερθούμε στους μύθους και τις αλήθειες για την 28η Οκτωβρίου.
Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
Μύθος 1ος: Το «ΟΧΙ» το είπε ο λαός κι όχι ο «φασίστας», «γερμανόφιλος» κ.τ.λ. Ι. Μεταξάς. Υπάρχει και μια παραλλαγή του μύθου: Ναι μεν ο Ι. Μεταξάς είπε το «ΟΧΙ», όχι όμως γιατί το ήθελε, αλλά γιατί… αναγκάσθηκε. Αλλιώς, θα τον ανέτρεπε ο λαός!

ΠΑΜΘ: Οριστική απόφαση για οικονομική στήριξη στην αναβίωση του Δημοσιογραφικού Συνεδρίου Σαμοθράκης

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ALFA Τηλεόρασης χθες Κυριακή 27 Οκτωβρίου, αναφέρθηκε ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έλαβε την οριστική απόφαση για την οικονομική στήριξη για την αναβίωση του Δημοσιογραφικού Συνεδρίου.
Να σημειωθεί ότι πρώτος είχε κάνει λόγο για την αναβίωση του θεσμού ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κύριος Δημήτρης Πέτροβιτς προ διετίας.
Μετά την ακτοπλοϊκή κρση του καλοκαιριού επανέφερε το θέμα η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος Δώρα Αυγέρη.
Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση στο νησί του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Έβρου, το θέμα έθεσε ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κύριος Νίκος Γαλατούμος και έλαβε την άμεση διαβεβαίωση για στήριξη του προέδρου κυρίου Χριστοδούλου Τοψίδη.

27 Οκτωβρίου, 2019

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Σ.Α.Σ με καθορισμό των χαρακτηριστικών για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την ηπειρωτική Ελλάδα

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.), έχει εκδοθεί η σχετική πρόσκληση καθώς και η ημερήσια διάταξη των θεμάτων. Την συνεδρίαση θα απασχολήσουν πάρα πολλά θέματα με δεδομένο ότι την 1 Νοεμβρίου ως είθισται ξεκινάει νέα ακτοπλοϊκή χρονιά - περίοδος, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει μεσολαβήσει πολύς καιρός από την προηγούμενη συνεδρίαση.
Μερικά τυπικά θέματα που θα περάσουν αφορούν και την ακτοπλοϊκή κρίση του περασμένου Αυγούστου που βίωσε η Σαμοθράκη.

Έρευνα: Οι Έλληνες ανακυκλώνουν, αλλά αγνοούν βασικές λεπτομέρειες

Η Greenpeace, μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποίησε έρευνα[1] για τις απόψεις του κοινού σχετικά με την ανακύκλωση του πλαστικού. Το 87,6% των ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα πιστεύει ότι η ανακύκλωση πλαστικού μπορεί να βοηθήσει δραστικά το περιβάλλον. Ταυτόχρονα, μόλις το 9,4% γνωρίζει την πραγματική σημασία του βασικότερου σήματος της ανακύκλωσης συσκευασιών στην Ελλάδα, γνωστού και ως Green Dot. Η πλαστική ρύπανση είναι πλέον ένα κοινά αναγνωρισμένο πρόβλημα και έχει ξεκινήσει αγώνας δρόμου για να βρεθεί η σωστή απάντηση. Με την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας και την επικείμενη νομοθεσία για τη μείωση των πλαστικών μίας χρήσης να βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των συζητήσεων, η Greenpeace ρώτησε τους πολίτες για τον ρόλο που πιστεύουν ότι έχει η ανακύκλωση αλλά και για το αν έχουν βασικές γνώσεις πάνω σε πρακτικά ζητήματα που καθορίζουν τη δυνατότητά της να επιτελέσει αυτόν τον ρόλο.

26 Οκτωβρίου, 2019

Δήμος Σαμοθράκης: Διαμαρτυρία για την ουσιαστική κατάργηση του Μεταφορικού Ισοδύναμου (καύσιμα) στη Σαμοθράκη

Carburants : faites-le plein avant lundi et la hausse des taxes !Με χθεσινή ημερομηνία εστάλη επιστολή διαμαρτυρίας του Δήμου Σαμοθράκης σε όλους τους αρμόδιους και μη Υπουργούς καθώς και στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη για την ουσιαστική κατάργηση του Μεταφορικού Ισοδύναμου στα καύσιμα στην Σαμοθράκη, επειδή το μοναδικό πρατήριο του νησιού συμπλήρωσε το πλαφόν επιχορήγησης ανά τριετία των 200 χιλιάδων ευρώ.
Δείτε την επιστολή:

Έκκληση για βοήθεια καθηγήτριας του ΓΕΛ Σαμοθράκης που βρίσκεται σε κώμα - Οι συνάδελφοι της γυναίκας έχουν ήδη καταθέσει 500 € στον ειδικό κουμπαρά

Έκκληση για βοήθεια καθηγήτριας του ΓΕΛ Σαμοθράκης που βρίσκεται σε κώμαΕιδικό κουμπαρά για την ενίσχυση καθηγήτριας του Γενικού Λυκείου Σαμοθράκης, έχουν δημιουργήσει οι συνάδελφοί της στη σχολική μονάδα. 
Πρόκειται για την Στρεγιανή Κουζούλη, θεολόγο, που στις 12/8/2019 τραυματίστηκε σοβαρά στο νεφρό με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση νεφρού και σπλήνας στο Νοσοκομείο Δράμας.
Έκτοτε η γυναίκα βρίσκεται σε κώμα και γι' αυτό κρίσθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στην ιδιωτική κλινική "Άγιος Λουκάς" στη Θεσσαλονίκη.

25 Οκτωβρίου, 2019

Απάντηση Eurobank: Η θέση και τα σκαλοπάτια των ΕΛΤΑ καθυστερούν την τοποθέτηση ΑΤΜ στην Σαμοθράκη - Εξετάζεται για το 2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Eurobank ΑΤΜΜε αφορμή το σχόλιο που πρόσθεσα στο αναδημοσιευμένο άρθρο: Eurobank: Αναλαμβάνει το κόστος ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ άλλων τραπεζών σε 16 νησιά μεταξύ των οποίων και στην Σαμοθράκη - Σχόλιο στις 27 Σεπτεμβρίου, επικοινώνησα με την Eurobank στέλνοντας το παρακάτω email:
Καλησπέρα σας, καταρχήν ευχαριστούμε για την απόφαση σας να επιστρέφεται σε 16 νησιά (μεταξύ των οποίων και η Σαμοθράκη) τις χρεώσεις των υπολοίπων τραπεζών όταν γίνεται ανάληψη με κάρτες Eurobank από τα ΑΤΜ τους.
Τι γίνεται όμως όταν κάποιος με κάρτα Eurobank θέλει να κάνει μεταφορά, πληρωμές ή κατάθεση; Καταρχήν δε γνωρίζω υπάρχει χρέωση σε αυτές τις πράξεις; Αν ναι ισχύει και σε αυτές τις περιπτώσεις η επιστροφή;

Αν. Δημοσχάκης: “Είμαι σε επαφή με τον Δήμαρχο Σαμοθράκης και με το αρμόδιο Υπουργείο ώστε να λυθεί το πρόβλημά με το Μ.Ι στα καύσιμα”

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό ήταν ο Βουλευτής Έβρου ΝΔ κύριος Αναστάσιος Δημοσχάκης. Από το σημείο 17:15 έως το τέλος του παρακάτω ηχητικού που είναι η συνέντευξη, ο βουλευτής μίλησε για θέματα της Σαμοθράκης, μεταξύ των οποίων ρωτήθηκε και απάντησε και για το θέμα που προέκυψε για το Μεταφορικό Ισοδύναμο στα καύσιμα.

Έρχεται η χειμερινή ώρα Κυριακή ξημερώματαινοβουλίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλλάζει η ώρα από θερινή σε χειμερινήΤα ξημερώματα της Κυριακής αλλάζει η ώρα από θερινή πάμε τον δείκτη του ρολογιού 1 ώρα πίσω για να ξεκινήσει η χειμερινή ώρα.
Η αλλαγή ώρας θα συνεχίσει να ισχύει μέχρι τον Απρίλιο του '21 και μετά σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όλες οι χώρες της χωματερής των Εθνών ΕΕ θα υποχρεωθούν να «επιλέξουν» ποια μορφή ώρα θα διατηρήσουν, αλλά ει δυνατόν να υπάρχει κοινή ώρα σε όλες τις χώρες...

Θ. Λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγ. Δημητρίου στον κάμπο των Αλωνίων


Άγιος Δημήτριος ο ΜυροβλύτηςΑνακοίνωση
Αυτό το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και ώρα 8:00πμ - 10:00πμ στη γιορτή του Αγίου Δημητρίου θα γίνει Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου (στον κάμπο στα Αλώνια).
Όσοι πιστοί το επιθυμούν να προσέλθουν.

24 Οκτωβρίου, 2019

Αθ. Βίτσας: Με έκτακτες δρομολογήσεις "δανεικών" πλοίων θα εξυπηρετείται η Σαμοθράκη μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020

Με έκτακτες δρομολογήσεις" δανεικών" πλοίων θα εξυπηρετείται η Σαμοθράκη μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, οπότε και θα υπογραφεί η νέα σύμβαση για την άγονη γραμμή, σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο Αθανάσιος Βίτσας σε συνέντευξη του στον ΔΕΛΤΑ FM.
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να δοθεί πάλι η γραμμή στη SAOS Ferries, σημειώνει πως "ο κ. Μανούσης οφείλει μία συγνώμη από καρδιάς στην τοπική κοινωνία" και τονίζει πως "δεν δείχνουμε προτιμήσεις προς πλοιοκτήτες, μας ενδιαφέρει η εξυπηρέτηση".

Παραλαβή μηχανήματος έργου από τον Δήμο Σαμοθράκης

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΚαινούριο φορτωτή εκσκαφέα τύπου Caterpillar 434 F2 απέκτησε ο Δήμος Σαμοθράκης.
Το μηχάνημα προμηθεύτηκε ο Δήμος κατόπιν διαγωνισμού, από χρηματοδότηση του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Το μηχάνημα εντάσσεται στον μηχανολογικό εξοπλισμό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην εκτέλεση μικρών έργων και σε εργασίες Πολιτικής Προστασίας.

Αυξάνει τους πόρους για το Εξοικονομώ κατ’ οίκον η Περιφέρεια ΑΜΘ

Συνάντηση είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τις διοικήσεις των δύο Τεχνικών Επιμελητηρίων της Περιφέρειας.

Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια και τα ΤΕΕ στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Εξοικονομώ κατ΄οίκον ΙΙ.
Ο κ. Μέτιος ανέφερε ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ αυξάνει κατά 15 εκατομμύρια ευρώ τους πόρους που διαθέτει από το Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα προκειμένου να συμπεριληφθεί στο Εξοικονομώ κατ΄οίκον το σύνολο των αιτήσεων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που, ενώ υποβλήθηκαν στο πρόγραμμα, δεν μπόρεσαν να ενταχθούν λόγω μη επάρκειας πόρων.

23 Οκτωβρίου, 2019

Εμφάνιση σκύλου στο οικόπεδο Μαλαματίνα, πιθανή εγκατάλειψη ή κάποιος το αναζητά? (φώτο)

Παρακαλώ όπως ανακοινωθεί ότι εμφανίστηκε αρσενικό σκυλί, ημίαιμο, μαύρου χρώματος με λίγο άσπρο στο οικόπεδο του Μαλαματίνα, από προχθές περίπου το βράδυ. Φαίνεται νεαρό σε ηλικία, σε καλή κατάσταση και έχει στο λαιμό αλυσίδα. Ελπίζω κάποιος να το έχασε και να μην πρόκειται για εγκατάλειψη. 

«Τέλειωσε» το Μ.Ι για τα καύσιμα (και) στη Σαμοθράκη! (Τόσο ήταν…) - Συμπληρωματικές πληροφορίες - Σχόλιο - Δ.Τ / «Παρέμβαση» Ν. Γκαρά για το θέμα - Σχόλιο

Carburants : faites-le plein avant lundi et la hausse des taxes !Μια νέα έκπληξη περίμενε τους Σαμοθρακίτες αφού ξαφνικά διαπίστωσαν ότι η επιδότηση του «Μεταφορικού ισοδύναμου» ειδικά στην αγορά καυσίμων, … έχει τελειώσει! Η ρύθμιση προέβλεπε ότι για κάθε επιχείρηση, το μεταφορικό ισοδύναμο θα ισχύει, μέχρι το ύψος των 200.000 € ετησίως. Το μοναδικό πρατήριο υγρών καυσίμων του νησιού, έχει καλύψει προ διμήνου αυτό το πλαφόν και ως εκ τούτου οι τιμές των καυσίμων επέστρεψαν στα γνωστά υψηλά επίπεδα. Μάλιστα ο επιχειρηματίας που δεν ήταν ενήμερος για την λεπτομέρεια αυτής της ρύθμισης, υπέστη και ζημία ύψους 60.000 €, αφού το τελευταίο δίμηνο χρέωνε στους πελάτες του τα καύσιμα φθηνότερα, υπολογίζοντας στην επιδότηση του μεταφορικού ισοδυνάμου.

22 Οκτωβρίου, 2019

Έναρξη λειτουργίας του ελαιοτριβείου Σαμοθράκης για την περίοδο 2019

Ο ελαιοκομικός συνεταιρισμός "Νίκη Σαμοθράκης" στην σελίδα του στο facebook ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς για την έναρξη λειτουργίας του ελαιοτριβείου για το 2019.
Επίσης αναφέρονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.
Δείτε το έγγραφο:

Ανακοίνωση Φ. Μανούση - SAOS FERRIES: Μετονομάζουμε το πλοίο ΣΑΟΣ ΙΙ σε..., για να είναι καλοτάξιδο στη Σαμοθράκη και οπουδήποτε αλλού...

Είναι γνωστό ότι το περασμένο καλοκαίρι στιγμάτισε έντονα την εταιρεία μας.
Η πρωτοφανής ατυχής συγκυρία της ταυτόχρονης βλάβης των δύο πλοίων μας που συνέδεαν ακτοπλοϊκά την Σαμοθράκη με την Αλεξανδρούπολη, ΣΑΟΣ ΙΙ και ΣΑΟΝΗΣΟΣ, προκάλεσε σε άλλους ένταση και απογοήτευση και σε άλλους κακολογία, μοχθηρία και μίαν ακατανόητη εμπάθεια εναντίον μας.
Προσεγγίζοντας τα γεγονότα με την απαιτούμενη ανεξικακία, εμείς οι άνθρωποι της SAOS FERRIES έχουμε υπερβεί τους εκδικητικούς λόγους και συμπεριφορές που δεχτήκαμε άδικα και αλόγιστα, καθώς παραμένει ακόμη ανεξίτηλη μόνο η θλίψη για το πλήγμα που σήμαναν οι συγκυρίες αυτές τόσο για το νησί μας, όσο και για μάς.

Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης για ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 23-10-2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ                    
ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
Σαμοθράκη  18-10-2019
Αρίθμ. Πρωτ.: 5233
ΠΡΟΣ: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως πίνακα αποδεκτών)
ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης για ΤΑΚΤΙΚΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ»
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης προσκαλεί τα μέλη τουΣ Συμβουλίου στην 26η   δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίασή του για το έτος 2019, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95, 96 και 97 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 65, παρ. 5 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύει, που θα γίνει στην αίθουσα  του Πνευματικού Κέντρου στις  23-10-2019 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα  19.00 μ.μ. των κάτωθι θεμάτων:

21 Οκτωβρίου, 2019

Τριήμερη επίσκεψη Αν. Δημοσχάκη στην Σαμοθράκη - Συνέντευξη

Ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ κύριος Αναστάσιος Δημοσχάκης βρέθηκε για ένα τριήμερο στην Σαμοθράκη, παρέστη στους εορτασμούς της απελευθέρωσης του νησιού, στην Θ. Λειτουργία της Κυριακής στον Ι.Ν. Παναγίας Καμαριώτισσας ανήμερα της εορτής του Αγίου Αρτεμίου προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας μιας και ο ίδιος διετέλεσε Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.
Την περασμένη Παρασκευή ο κύριος Δημοσχάκης παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη στο ΘΡΑΚΗΝΕΤ από την Σαμοθράκη.
Παρακολουθήστε όσα είπε:

Εντός στόχων ΟΠΕΚΕΠΕ η πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης του 2019 70% της βασικής '19 στους λογαριασμούς ως την Παρασκευή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι 10/9 υποβολή παραστατικών από όσους υπέβαλαν ενδικοφανή προσφυγή για βιολογικάΣύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τον οργανισμό πληρωμών και τις πύλες ΟΣΔΕ καταβάλλεται προσπάθεια ώστε το τσεκ να πιστωθεί την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη.Έτσι το πιο πιθανό είναι τα χρήματα του 70% της βασικής να είναι διαθέσιμα σε όλες τις τράπεζες έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου το αργότερο.
Σημειωτέον ότι μετέπειτα μπαίνει σε τροχιά πληρωμής η εξισωτική αποζημίωση του 2019 όπως έγκαιρα γράψαμε, ενώ από τα μέσα έως τα τέλη Δεκεμβρίου πρόκειται να πληρωθούν στους παραγωγούς το υπόλοιπο 30% της βασικής ενίσχυσης, το πρασίνισμα και τα χρήματα για τους γεωργούς νεαρής ηλικίας.

Θάνατος αλλοδαπού αλιεργάτη στην Σαμοθράκη (Ανακοίνωση Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ) - Τι λέει η πρώτη εκτίμηση

Ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Κυβερνήτη του Α/Κ ''ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑ'' Ν.Α. 98, ότι κατά τη διαδικασία ρίψης των αλιευτικών εργαλείων (δίχτυα) στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά Καμαριώτισσας Σαμοθράκης, 39χρονος αλλοδαπός αλιεργάτης ο οποίος βρισκόταν στην πρύμνη, για άγνωστη αιτία έπεσε αρχικά στην κουπαστή και στη συνέχεια βρέθηκε πάνω σε κουλούρα διχτυών που μόλις είχαν ριφθεί στη θάλασσα (από την πρύμνη) και δεν είχαν προλάβει να απλωθούν.
Άμεσα ο ανωτέρω περισυνελέγη από τα μέλη του πληρώματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ με τον κατάπλου του αλιευτικού σκάφους στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, πλήρωμα ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατό του.

20 Οκτωβρίου, 2019

ΣΥΕΠΣΑ: Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές - Σε σώμα το νέο Δ.Σ - Πρόεδρος εκ νέου ο Γιάννης Γλήνιας - Ευχές και άλλα...

Οι εκλογές του Συλλόγου επαγγελματιών,
Για την ανάδειξη
Νέου διοικητικού
Ολοκληρώθηκαν
Υπό την εποπτεία νομικού.
Η προσέλευση ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών.
Αμέσως μετά το επταμελές που εκλέχθηκε,
Συστήθηκε σε σώμα.

Πρόεδρος: Γλήνιας Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Κύρκος Μαργαρίτης
Αντιπρόεδρος: Βογιατζής Ευστράτιος

Προσωπικό μήνυμα για τις σημερινές εκλογές του ΣΥΕΠΣΑ

Φίλες και φίλοι επαγγελματίες της Σαμοθράκης, τελευταία στο blog με αναρτήσεις του προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης Γιάννη Γλήνια και όχι μόνο, σας έγινε γνωστό ότι προγραμματίστηκαν οι εκλογές του συλλόγου αρχικά και μετέπειτα ανακοινώθηκε η ημερομηνία, η ώρα και ο τόπος της διεξαγωγής τους. Κανείς δε δικαιούται να πει ότι δεν το έμαθε. Η μέρα έφτασε είναι σήμερα στις 11 στο δημοτικό σχολείο Καμαριώτισσας θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του συλλόγου, θα οριστεί εφορευτική επιτροπή και κατόπιν θα ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.
Πρέπει να ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ*, για να μην αρχίσουμε από αύριο κιόλας, γιατί έτσι ο σύλλογος, γιατί αλλιώς ο σύλλογος, που είναι ο σύλλογος, γιατί ο πρόεδρος και ένα σορό άλλα γιατί, πως, που, πότε κλπ...

Νικ. Ταμουρίδης (Αντγος ε.α): Τι γίνεται με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας;

«Τι γίνεται με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας; Είναι πράγματι ικανές/ικανά να εκτελέσουν τις αποστολή τους σύμφωνα με το Σύνταγμα, τους υπάρχοντες νόμους και διαταγές; Πόσο επηρεάζουν την αποστολή τους οι πολιτικές παρεμβάσεις;»
Τέτοια καυτά ερωτήματα υπάρχουν διάχυτα στον ελληνικό λαό και πηγάζουν από την αυξανόμενη αβεβαιότητα για την αξιοπιστία της άμυνας της χώρας έναντι των εξωτερικών κλιμακούμενων απειλών, καθώς και της εσωτερικής τάξης και ασφάλειας από τους εσωτερικούς υβριδικούς κινδύνους.
Αυτό βέβαια που καθίσταται ολοφάνερο τελευταία, είναι το γεγονός ότι όλα γίνονται με βάση πολιτικές εντολές που λαμβάνουν οι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας από τους πολιτικούς τους προϊσταμένους, εντολέα που προκαλούν το περί εθνικής ασφαλείας αίσθημα του λαού.

19 Οκτωβρίου, 2019

Έρχονται αλλαγές στις ασφαλιστικές εισφορές - Επιστροφή στις κατηγορίες με βάση τα έτη ασφάλισης

Πριν μερικές μέρες το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικά πολλά στοιχεία του νόμου Κατρούγκαλου που αφορούσε εργασιακά, ασφάλιση, συνταξιοδοτικά. Ένα από αυτά ήταν και οι αλλαγές στις ασφαλιστικές εισφορές που επιβλήθηκαν με την δημιουργία του ΕΦΚΑ, οι οποίες εξαρτώνται μόνο από το εισόδημα.
Είναι δηλαδή ένα συμπληρωματικό φορολογικό σύστημα το οποίο από τα σπάργανα του έτρεφε την φοροδιαφυγή αλλά και την εισφοροδιαφυγή. 26,95% του τζίρου της προπέρσινης χρονιάς για τα δύο πρώτα χρόνια (2017-'18) και φέτος ενώ σε όλους υπήρξε μείωση του συντελεστή, όσοι πληρώναμε το κατώτατο όριο 168€ το οποίο προέκυπτε σε συνάρτηση με τον κατώτατο μισθό, φέτος που αυτός ανέβηκε εμείς πληρώνουμε αυξημένες εισφορές (185€) σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους...

18 Οκτωβρίου, 2019

Δήμος Σαμοθράκης: Ξεκινάει η υλοποίηση των Προγραμμάτων "Άθλησης για Όλους"

Άθληση για Όλους.1.145 Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, για τη σεζόν 2019-2020ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνουμε ότι ξεκινάει η υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) περιόδου από 15/11/2019 έως 15/6/2020, στην κλειστή αίθουσα και το ανοιχτό γήπεδο Γυμνασίου- Λυκείου Σαμοθράκης.

Στα πλαίσια των  Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους  θα λειτουργήσουν τα κάτωθι τμήματα έναντι μηνιαίας εισφοράς:

Δήμος Σαμοθράκης: Ασφαλτόστρωση δρόμων στην Καμαριώτισσα το Σαββατοκύριακο

Δημοπρατείται το έργο «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Δ.Ε. Παμίσου Δήμου Μουζακίου»ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ-ΑΣΦΑΛΤΌΣΤΡΩΣΗ
Ανακοινώνουμε ότι Σάββατο και Κυριακή 19 & 20 Οκτωβρίου 2019 θα γίνει ασφαλτόστρωση στους εξής δρόμους της Καμαριώτισσας:
1. Από την οικία Μαυρομάτη μέχρι την πάνω διασταύρωση στο Κρεοπωλείο Ακαμάτη.
2. Από το μάρκετ του Φ. Σαλαμανή μέχρι την οικία Α. Κούσιαντα.

Δήμος Σαμοθράκης: Εγκατάσταση Αιολικών Πάρκων στη Σαμοθράκη - Η εξέλιξη εγκατάστασης των 2 πάρκων - Η γνωμοδότηση της Εφορίας Αρχαιοτήτων Έβρου

17 Οκτωβρίου, 2019

Απολογισμός Δημάρχου Σαμοθράκης για το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Έβρου και την επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού

Εξαιρετικά ικανοποιημένος όχι μόνον από την επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη αλλά γενικότερα από την κυβέρνηση στα θέματα του νησιού, εμφανίστηκε σήμερα ο Δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος. Δήλωσε ότι τόσο το camping της Πλατειάς, θα λειτουργεί απολύτως νομότυπα το ερχόμενο καλοκαίρι, όσο και αντιστοίχως τα θερμά λουτρά του νησιού. Εκτίμησε ότι μέσα στον Νοέμβριο θα αρχίσουν τα έργα απομάκρυνσης των φερτών υλικών του λιμανιού της Καμαριώτισσαςγια τα οποία εγκρίθηκε κονδύλι 400.000 €, ποσό μεγαλύτερο του αρχικά ανακοινωθέντος.

Πρώτα να γίνει σύνδεση με την Καβάλα και μετά αναβίωση του δημοσιογραφικού συνεδρίου στη Σαμοθράκη

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Μέτιος, ζήτησε από τον υπουργό τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος επισκέφτηκε την Κομοτηνή, να συμβάλλει, μεταξύ άλλων, στην άρση της απομόνωσης του ακριτικού νησιού της Σαμοθράκης με την ενίσχυση της θαλάσσιας συγκοινωνίας.
Διότι, είναι ενδιαφέρουσα η πρόταση να αναβιώσει το δημοσιογραφικό συνέδριο, αλλά χωρίς αξιόπιστη θαλάσσια σύνδεση, θα γίνεται δυσφήμηση παρά προβολή του όμορφου νησιού. Η διεξαγωγή του ετήσιου συνεδρίου των Ενώσεων Συντακτών της χώρας, κάθε καλοκαίρι, έδινε μία δημοσιότητα στο απομακρυσμένο από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη νησί του βόρειου Αιγαίου.

16 Οκτωβρίου, 2019

Μήνυμα προέδρου ΣΥΕΠΣΑ για τις εκλογές της Κυριακής

Μήνυμα του προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Σαμοθράκης Γιάννη Γλήνια εν όψει των εκλογών της Κυριακής 20 Οκτωβρίου.

Προς τους φιλους επαγγελματίες. 
Ηθελα να ενημερώσω ακόμα μια φορα οσον αφορά τις εκλογές του συλλόγου επαγγελματιών, 
Μερικά πραγματα αναφορικά με τις εκλογές της Κυριακής 20 /10.
Πρεπει 
οσοι θέλουν να ειναι υποψήφιοι, 
Να εχουν μέχρι 3 ημέρες πρίν καταθεσει εγγράφως τις υποψηφιότητες τούς. 
Τα νεα μέλη να εχουν σύσταση απο δύο παλιά μέλη. 

Συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. της Ο.Λ.Α. Α.Ε.. - Αμισθί θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Πρόεδρος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. της  Ο.Λ.Α. Α.Ε..


Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης Α.Ε. με θέμα τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΑ Α.Ε. σε Σώμα, μετά την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρείας στις, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 14.10.2019. 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΑ Α.Ε., μετά από ομόφωνη απόφαση, διαμορφώθηκε όπως παρακάτω:

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr