Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

03 Ιουνίου, 2020

Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σαμοθράκης για τακτική συνεδρίαση 5-6-2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ                    
ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
Σαμοθράκη 29-5-2020
Αρίθμ. Πρωτ.: 2401

ΠΡΟΣ: Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως πίνακα αποδεκτών)

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σαμοθράκης για ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ»
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης προσκαλεί τα μέλη του Δημοτικού
Συμβουλίου στην 11η  τακτική συνεδρίασή του για το έτος 2020 που θα διεξαχθεί στις 5/6/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί  δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95, 96 και 97 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 65, παρ. 5 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύει, και την από 11-3-2020 ΠΝΠ​​ ¨Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού​​ Covid​​ -19​​ και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του¨ (ΦΕΚ Α’ 55) και​​ την​​ αρ. πρωτ.: 18318/13-03-2020 (ΑΔΑ:9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-1ΑΕ) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για συζήτηση και λήξη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ: 1ο «Έγκριση αποδοχής χρηματοδότησης ποσού 43.121,01 € στο Δήμο Σαμοθράκης  προς κάλυψη εκτάκτων και επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του κορωνοϊου Covid-19»
ΘΕΜΑ: 2ο «Έγκριση 4ης τροποποίησης κατανομής επιχορήγησης του Δήμου Σαμοθράκης από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων»
ΘΕΜΑ: 3«Περί κατανομής επιχορήγησης ΥΠΕΣ για επενδυτικές δράσεις πυρασφάλειας-πυροπροστασίας  έτους 2020»
ΘΕΜΑ: 4ο «Έγκριση 2ης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος έτους 2020»
ΘEMA: 5ο «Περί εισήγησης 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2020»
ΘΕΜΑ: 6ο «Περί τροποποίησης της αρίθμ. 44/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ¨Παροχή σύμφωνης γνώμης του Δ.Σ. Σαμοθράκης για παραχώρηση αμοιβής του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ως υποτροφία σε αδύναμους οικονομικά αριστούχους φοιτητές από το νησί¨»
ΘΕΜΑ: 7ο «Περί επανακαθορισμού κοινοχρήστων χώρων και χρήσης αυτών»
ΘΕΜΑ: 8ο  «Περί εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής για μείωση κατά 50% των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων στις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τα μέτρα περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού »
ΘΕΜΑ: 9ο «Περί εκμίσθωσης παραλιών νήσου Σαμοθράκης με πλειοδοτική δημοπρασία»
ΘΕΜΑ: 10ο «Περί εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής για καθορισμό ανταλλάγματος για απ’ ευθείας μεταβίβαση του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας χωρίς δημοπρασία»
ΘΕΜΑ:  11ο «Περί εγκρίσεως χάρτας εθελοντισμού Δήμου Σαμοθράκης»
ΘΕΜΑ:  12ο «Περί έγκρισης αίτησης 2ης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Αποκατάσταση τεχνικού επί τεχνικού της συνδετήριας επί της συνδετήριας οδού Αλωνίων ΤΔ/41ΣΠ»
ΘΕΜΑ: 13ο «Περί έγκρισης αίτησης 2ης παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου: «Βελτίωση – Ενίσχυση δικτύων ύδρευσης των οικισμών του Δήμου Σαμοθράκης»
ΘΕΜΑ:  14ο «Περί έγκρισης  δρομολογίων υπεραστικής συγκοινωνίας από 16/6/2020 έως 15/6/2021»
ΘΕΜΑ:  15ο «Περί αναγκαιότητας ανάθεσης σε αδειοδοτημένο φορέα σύμφωνα με το Π.Δ. 346/2001 και το Ν.2163/2001 εκτέλεσης υπεραστικών δρομολογίων με σκοπό την υποστήριξη του Δήμου Σαμοθράκης στην άσκηση αρμοδιότητας υπεραστικής συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης νήσου Σαμοθράκης»
ΘΕΜΑ: 16ο «Περί αιτήματος επαγγελματιών για πεζοδρόμηση οδού στον οικισμό Καμαριώτισσα»
ΘΕΜΑ: 17ο «Περί εξέτασης αιτήσεων ιδιοκτητών ταξί και επαγγελματιών για επανακαθορισμό χώρου στάθμευσης ταξί στον οικισμό Καμαριώτισσα»
ΘΕΜΑ: 18ο «Περί αποδοχής ένταξης πράξης : «ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5034581 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020»

Ο Πρόεδρος
Φωτεινού Φωτεινός

 Πίνακας αποδεκτών:
Δήμαρχος: Γαλατούμος Νικόλαος
Δημοτικοί Σύμβουλοι1. Αντωνάκη – Μόραλη Χρυσάνθη
2. Αντωνίου Ιωάννης
3. Βίτσας Αθανάσιος
4. Γιαταγάνη Κωνσταντίνα
5. Βασιλειάδου Σωτηρία
6. Γρηγόραινας Ιωάννης
7. Καραμήτσου – Γιαννέλου Αικατερίνη
8. Κυλίμος Νικόλαος
9. Παλκανίκος Ιωάννης
10.Παπάς Παναγιώτης
11.Πρόξενος Χρήστος
12.Σαράντου Γεώργιος
13.Σκαρλατίδης Αθανάσιος
14.Τερζή Αναστασία
15.Φωτεινού Σαράντος
16. Γλήνιας Ιωάννης
17.Φωτεινού Φωτεινός
Δημοσιοποίηση: Ιστοσελίδα του Δήμου Σαμοθράκης (www. samothraki.gr)

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr