Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

15 Ιουνίου, 2021

Τράπεζα Πειραιώς: 1/7 σταματάει η ενημέρωση βιβλιαρίων - Ηλεκτρονική ενημέρωση μέσω winbank. - Για ένα βιώσιμο αύριο... με ΑΤΜ που ακόμη δέχονται "φακελάκι"...

Από 1 Ιουλίου η Τράπεζα Πειραιώς σταματάει την ενημέρωση βιβλιαρίων λογαριασμών μιας και η έκδοση τους έχει σταματήσει εδώ και καιρό. Επίσης σταματάει και να δίνεται και οποιοδήποτε χαρτί με την κίνηση λογαριασμού.
Η ενημέρωση των λογαριασμών θα γίνεται μέσω:
  •  ΑΤΜ 
  •  winbank στο ίντερνετ
  •  Εφαρμογή (app) της Τράπεζας Πειραιώς
  •  Μέσω email ή sms κατόπιν αιτήματος σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα
Η τράπεζα εδώ και καιρό ενημερώνει συνεχώς τους πελάτες της, αλλά για όσους τυχόν δεν έχουν ενημερωθεί παραθέτω την αναλυτική ενημέρωση από την σελίδα της τράπεζας piraeusbank.gr:

Ηλεκτρονική ενημέρωση μέσω winbank. Για ένα βιώσιμο αύριο

Στηρίζοντας ένα βιώσιμο αύριο για όλους, με σεβασμό στο περιβάλλον, ενισχύουμε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια εξοικονόμησης φυσικών πόρων και υιοθετούμε αποκλειστικά την ηλεκτρονική ενημέρωση για τις κινήσεις των καταθετικών λογαριασμών ιδιωτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, από την 1η Ιουλίου 2021 παύει:

  • η έκδοση και η ενημέρωση των βιβλιαρίων καταθέσεων
  • το έγχαρτο αντίγραφο κίνησης των καταθετικών λογαριασμών ιδιωτών

Η ενημέρωση σας για τις κινήσεις του λογαριασμού σας θα γίνεται πλέον από τη winbank, μέσω του ηλεκτρονικού αντιγράφου κίνησης (e-statement). Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα, όπως και σήμερα, να παρακολουθείτε τον λογαριασμό σας και να ενημερώνεστε για το υπόλοιπο και τις τελευταίες του κινήσεις, όλο το 24ώρο:

  • τηλεφωνικά, μέσω της υπηρεσίας Phone Banking,
  • με χρήση της χρεωστικής σας κάρτας σε ΑΤΜ,
  • μέσω email ή SMS (με χρέωση) στο κινητό σας από την υπηρεσία winbank alerts.


e-statement

Μέσω της winbank έχετε πρόσβαση, εφόσον είστε εγγεγραμμένος, όποτε θελήσετε στο ηλεκτρονικό αντίγραφο κινήσεων του λογαριασμού σας (e-statement), ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Βήμα 1 Μπείτε στο www.winbank.gr και συνδεθείτε ως «Ιδιώτης».
  • Βήμα 2 Ακολουθήστε το μενού Καταθέσεις / Οι Λογαριασμοί μου
  • Βήμα 3 Επιλέξτε τον λογαριασμό για τον οποίο θέλετε να ενημερωθείτε
  • Βήμα 4 Επιλέγετε «Αντίγραφα Λογαριασμών» από τις Σχετικές Υπηρεσίες που εμφανίζονται δεξιά στην οθόνη σας

Έχετε την δυνατότητα να ανατρέξετε σε παλαιότερα αντίγραφα και να τα εκτυπώσετε ή να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.


Συμπληρωματικοί τρόποι ενημέρωσης

Δείτε συμπληρωματικούς τρόπους για να ενημερώνεστε οποτεδήποτε επιθυμείτε για τις κινήσεις του καταθετικού σας λογαριασμού.

ΑΤΜ

Ενημερωθείτε μέσω των ΑΤΜ όλο το 24ωρο, για το υπόλοιπο και τις 6 τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού σας, χρησιμοποιώντας την χρεωστική κάρτα και το PIN σας.

  • Βήμα 1 Εισάγετε την χρεωστική σας κάρτα στο ΑΤΜ
  • Βήμα 2 Επιλέγετε «ΥΠΟΛΟΙΠΟ / ΚΙΝΗΣΕΙΣ»
  • Βήμα 3 Πληκτρολογείτε το PIN σας.
  • Βήμα 4 Επιλέγετε «ΥΠΟΛΟΙΠΟ» ή «ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ».
  • Βήμα 5 Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς, επιλέγετε για ποιον θέλετε να ενημερωθείτε.
  • Βήμα 6 Λαμβάνετε εκτύπωση με τις πληροφορίες που ζητήσατε.


Phone Banking

Αν είστε εγγεγραμμένος στην υπηρεσία Phone Banking, μπορείτε να ενημερώνεστε, για το υπόλοιπο και τις 5 τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού σας όλο το 24ωρο.

  • Βήμα 1 Καλέστε στο 210 32 88 000
  • Βήμα 2 Πείτε στο σύστημα αναγνώρισης ομιλίας:
    • “Θέλω να ενημερωθώ για τις κινήσεις του τραπεζικού μου λογαριασμού” ή
    • “Θέλω να ενημερωθώ για το υπόλοιπο του λογαριασμού μου”
  • Βήμα 3 Εάν έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς, θα ερωτηθείτε για ποιον λογαριασμό θέλετε ενημέρωση. Μπορείτε:
    • Να αναφέρετε τα 3 τελευταία ψηφία του λογ/μού σας ή
    • Να περιμένετε να σας αναφέρει το σύστημα τους λογαριασμούς σας και να επιλέξετε εσείς.
  • Βήμα 4 Ακούτε τις κινήσεις/υπόλοιπο του λογαριασμού που έχετε επιλέξει

Αν θέλετε να εγγραφείτε στην υπηρεσία Phone Banking, καλέστε στο 210 32 88000, και αναφέρετε στο σύστημα αναγνώρισης ομιλίας “Εγγραφή στο Phone Banking”.


winbank alerts

Επιλέγοντας κάποιο από τα πακέτα winbank alerts έχετε άμεση ενημέρωση, μέσω email ή sms, για κάθε κίνηση στον λογαριασμό σας.

Ενδεικτικά, με το πακέτο winbank alerts “Δωρεάν e-mail Λογαριασμών”, λαμβάνετε ενημέρωση χωρίς χρέωση στο email σας κάθε φορά που πραγματοποιείται κάποια κίνηση στον λογαριασμό σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε το πακέτο της υπηρεσίας winbank alerts που επιθυμείτε:

  • Eφόσον είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μέσω:
    • winbank web banking, στο www.winbank.gr
    • Phone Banking, στο +30 210 3288000
  • Σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς


winbank web και mobile app

Δείτε το υπόλοιπο και τις κινήσεις του λογαριασμού σας όλο το 24ώρο από το:

  • winbank mobile app στο κινητό σας τηλέφωνο
  • winbank web banking στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή ή tablet

Για περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή όσων επιθυμούν στην winbank και για την υπενθύμιση των κωδικών σας, επισκεφτείτε την σελίδα από τον σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου.

Για αντικατάσταση του ΑΤΜ ούτε λόγος...
Μιας που η Τράπεζα Πειραιώς θέλει να μορφώσει ηλεκτρονικά ακόμη και τους ηλικιωμένους, με πρόφαση την όσο το δυνατόν μικρότερη προσέλευση πελατών εντός των καταστημάτων εξαιτίας της "πανδημίας" (είπαμε αυτά είναι όσα περνάνε κάτω από το χάλι), θα έπρεπε να εκσυγχρονίσει και τα ΑΤΜ της.
Όπως έχω γράψει προ μηνών το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς έξω από το κατάστημα της Σαμοθράκης είναι παμπάλαιο... Παίρνει "φακελάκι" φανερά και νόμιμα.....😃😃😃 , δηλαδή για να γίνει μία κατάθεση πρέπει το μηχάνημα να σου βγάλει φάκελο, να βάλεις τα χρήματα και να τον ξαναβάλεις στο ΑΤΜ και τα χρήματα φαίνονται στον εκάστοτε λογαριασμό στην καλύτερη περίπτωση μερικές ώρες αργότερα έως και 3-4 μέρες μετά στην χειρότερη όταν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο ή τριήμερο... Όταν δηλαδή κάποιος υπάλληλος ανοίγει τους φακέλους που έχουν κατατεθεί... Έτσι χάνεται πολύτιμος χρόνος αλλά πολλές φορές και προθεσμίες εξόφλησης...

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr