Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

27 Ιουλίου, 2021

Στη Σαμοθράκη ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια / Στη Σαμοθράκη και ο Ευτύχης Μπλέτσας με το Happy Traveller - Τριήμερο οδοιπορικό - Όλες οι λεπτομέρειες

Τη Σαμοθράκη επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές οι Νίκος Μουτσινάς και Ζέτα Μακρυπούλια!

Οι δύο παρουσιαστές, βρίσκονται τις τελευταίες ώρες στο νησί του Έβρου, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του με πρώτο τους σταθμό τις Βάθρες!

Μάλιστα οι ίδιοι δε δίστασαν να “ποστάρουν” στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στιγμιότυπα τόσο από το “Αδαμάντιος Κοραής” όσο και από τις Βάθρες που επισκέφθηκαν για την πρώτη “παγωμένη” βουτιά!

Η ΓΝΏΜΗ


«Έριξε» το instagram ο Νίκος Μουτσινάς από τη Σαμοθράκη

Πάνω
 από 70.000 likes μετράει η φωτογραφία του Νίκου Μουτσινά από τη Σαμοθράκη, στην οποία ποζάρει ως λουόμενος σε μία από τις Βάθρες. Ο δημοφιλής παρουσιαστής συνοδεύει τη φωτογραφία του και μένα υμνητικό σχόλιο για την εμπειρία της κολύμβησης στις Βάθρες, γράφοντας: «Αν μιλήσουμε για εμπειρία, ας μιλήσουμε για το μπάνιο σε καταρράκτη. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ??»

Ο απρόσμενος influencer 

Ο Νίκος Μουτσινάς διατηρεί το προφίλ του στα social media ιδιαιτέρως ενεργό και λόγω της δημοφιλίας του από την ενασχόλησή του με την τηλεόραση και το θέατρο, έχει χιλιάδες ακολούθους (followers) ο αριθμός των οποίων τον κατατάσσει στην κατηγορία των «influencers». Με άλλα λόγια, κάθε του ανάρτηση απευθύνεται σε τουλάχιστον 731.000 ακολούθους (!), που αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι φωτογραφίες του να γίνονται viral.

Έτσι, η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακολούθους του, όντας στη Σαμοθράκη χάρισε μία απρόσμενη διαφημιστική τόνωση στο νησί και μάλιστα σχεδόν στην ακμή της τουριστικής σεζόν. Ιντερνετικά προφίλ με απηχήσεις σαν αυτήν του Νίκου Μουτσινά, λειτουργούν καθαρά διαφημιστικά, που σημαίνει ότι κάνουν αναρτήσεις επί πληρωμή ως παροχή διαφημιστικής υπηρεσίας.

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν έκανε φέτος ένα μεγάλο «δώρο» στο νησί της Σαμοθράκης, όπου περνάει τις διακοπές του μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Πολύ ικανοποιητική η κίνηση στο νησί 

Η Σαμοθράκη ήδη από τις αρχές Ιουνίου είναι ένας covid free τουριστικός προορισμός, αφού έχει ολοκληρωθεί το απαιτούμενο ποσοστό εμβολιασμού στον τοπικό πληθυσμό. Παρά τις αντιξοότητες, η τουριστική κίνηση του νησιού κινείται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, γεγονός που καταμαρτυράται και από την έλλειψη ελεύθερων καταλυμάτων ειδικά για τα Σαββατοκύριακ/τριήμερα του Αυγούστου.

Στο νησί έχουν καταγραφεί και κάποια κρούσματα κορωνοϊού μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο ο αριθμός τους δεν είναι ανησυχητικός.

reportal.gr


Στη Σαμοθράκη και ο Ευτύχης Μπλέτσας με το Happy Traveller - Τριήμερο οδοιπορικό - Όλες οι λεπτομέρειες

Στη Σαμοθράκη θα βρίσκεται από σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου 2021, ο Ευτύχης Μπλέτσας, προκειμένου να γυρίσει μια εκπληκτική ταξιδιωτική εκπομπή !

Η Σαμοθράκη, φέτος είναι στα "καλύτερά" της με αρκετούς επώνυμους να την επισκέπτονται και να περνούν ξέγνοιαστες αλλά και ...αξέχαστες στιγμές στο νησί του Έβρου!

Σε ό,τι αφορά στον Ευτύχη Μπλέτσα και το Happy Traveller, υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής, επρόκειτο να επισκεφθεί για γυρίσματα τη Σαμοθράκη από πέρυσι, καθώς όμως η κατάσταση λόγω covid δεν ήταν και η καλύτερη, αποφάσισε να κάνει μόνο τον ηπειρωτικό Έβρο και άφησε τη Σαμοθράκη για αργότερα, γεγονός που όπως αποδικνύεται, αποτελεί το καλύτερο σενάριο για την προβολή του νησιού μας στη χώρα μας συνολικά και όχι μόνο.

Άλλη η χάρη της Σαμοθράκης το καλοκαίρι και άλλη το χειμώνα!

Αναφορικά με την αναβολή της εκπομπής πάντως, σημειώνεται πως στις 5 Δεκεμβρίου του 2020, Ο Γιάννης Γλήνιας, πρόεδρος επαγγελματιών και αντιδήμαρχος Τουρισμού Σαμοθράκης, διαπιστώνοντας ότι εξαιρέθηκε η Σαμοθράκη από το διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής επικοινώνησε με τους υπεύθυνους για να πάρει περαιτέρω πληροφορίες γι αυτή τους την απόφαση. 

Με ανάρτησή του, τότε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωνε πως η παραγωγή της εκπομπής απάντησαν άμεσα και έλυσαν τον.. γρίφο.

Η επιστολή του Γιάννη Γλήνια :

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Ιωάννης Γληνιας, πρόεδρος επαγγελματιών και αντιδήμαρχος Τουρισμού Σαμοθράκης.

Σήμερα με χαρά είδα το τρέιλερ της εκπομπής σας που αναφέρεται στον Έβρο, μια πράγματι, κατά γενική ομολογία, πετυχημένη εκπομπή.

Θα ήθελα να σας επισημάνω πως με την αναφορά σας στα σημαντικότερα σημεία επίσκεψης του Έβρου, θα έπρεπε η Σαμοθράκη σίγουρα να συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών μιας και στον ίδιο τον Έβρο θεωρείται η ναυαρχίδα του Νομού.

Είναι η Σαμοθράκη των Καβείρων, της Αρσινοης, της Νίκης, του Αποστόλου Πάυλου και από τις μεγαλύτερες νησιωτικές βουνοκορφές με τις άπειρες βάθρες.

Θα παρακαλούσα την εκπομπή σας να συμπεριλάβει και το μοναδικό νησί του Ν. Έβρου που δεν μπορεί να παραλείπεται από μια τόσο αξιόπιστη εκπομπή.

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.»

 

Η απάντησή της παραγωγής του Happy Traveller: 

pameevro.gr


6 Αυγούστου

Το άρθρο δημοσιεύτηκε 27 Ιουλίου και το διάσημο δίδυμο Μουτσινάς - Μακρυπούλια ήταν ήδη κάποιες μέρες στο νησί μας. Τουλάχιστον μέχρι και χθες φαίνεται να ήταν ακόμη εδώ. Η παρατεταμένη διαμονή τους είναι ακόμη καλύτερη διαφήμιση.

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr