Συνολικές προβολές σελίδας

Translate

ΧΡΉΣΙΜΑ ΘΈΜΑΤΑ

Δρομολόγια ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ από 1/3 έως 31/5

Αν και τις επόμενες ημέρες και με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιόδου 1/11)23-31/10/24. Τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ από 1 Μαρτίου έως 31 Μαϊου έχουν ως εξής από zanteferries.gr: …

Ισχύοντα δρομολόγια ΚΤΕΛ Έβρου από 22/3

«Συνηθίζω στο blog πάντα να έχω αναρτημένα εκτός από τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων και του ΚΤΕΛ Έβρου, για όποιον ενδιαφέρεται. Πάντα υπάρχουν στο πάνω μέρος του blog στο πλαίσιο "ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ" στην έκδοση ιστού,. Η τελευταία ενημέρωση των δρομολογίων που υπήρχε ήταν αυτά που ίσχυαν από 1 Νοεμβρίου 2021. …

Τουριστικός βοηθός του blog για επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες για την Σαμοθράκη, σε διάφορες γλώσσες (Ελληνικά, English, Deutsche, Italiano, Español, Français, Русский, Български, Română)

Τις τελευταίες ημέρες το blog δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών από συγκεκριμένη χώρα της Β. Ευρώπης (παλαιότερα συνέβη με άλλες χώρες). Θέλω να πιστεύω ότι είναι για τουριστικούς λόγους. Έψαξα την λέξη Σαμοθράκη στο Google της χώρας αυτής, δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. ...

Πωλείται αγροτεμάχιο - οικόπεδο στα πέρα Αλώνια με παλιό κτίσμα (English, Deutsch, български & Română)

«Στην περιοχή των πέρα Αλωνίων, λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο, πωλείται ένα αγροτεμάχιο - οικόπεδο, λίγο μεγαλύτερο από 4 στρέμματα εμβαδόν. Με 9-10 ελαιόδεντρα. Στο οικόπεδο υπάρχει ένα παλιό κτίσμα, μη κατοικήσιμο, έχει παροχή νερού, όχι όμως και παροχή ρεύματος, αλλά υπάρχει κοντά δίκτυο, μάλιστα μέσα στο οικόπεδο υπάρχει στύλος με φωτιστικό. …

Οικονομική Υπηρεσία Δήμου Σαμοθράκης: Ημέρες και ώρες που μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ …

Απάντηση σε ερώτηση αναγνώστη: Τι ισχύει με την υιοθεσία της Σαμοθράκης από το Διαβαλκανικό - Όσοι μπορούν ας εκμεταλλευτούν τα ωφέλη

«Τις τελευταίες ημέρες κάποιος κύριος, μόνιμος κάτοικος Σαμοθρακης, με ρώτησε αν γνωρίζω τι ισχύει σε σχέση με το Διαβαλκανικό και αν κάποιος πάει για χειρουργείο. Του απάντησα πως γνωρίζω πολύ καλά ότι για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία από διάφορες (αρκετές) ιδιότητες γιατρών είναι δωρεάν. …

Πως μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλιο στο blog με τον νέο τρόπο

Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε ερώτηση αναγνώστη για το πως λειτουργεί η νέα πλατφόρμα σχολίων Disqus, που έχω εγκαταστήσει εδώ και μερικές μέρες. …

01 Σεπτεμβρίου, 2023

Με τον μέγιστο Αριθμό Υποψηφίων το ψηφοδέλτιο του Χριστόδουλου Τοψίδη - 28 υποψήφιοι στον Έβρο - Ο Παναγιώτης Ατζανός υποψήφιος από την Σαμοθράκη - Σχόλιο // Ο Τάσος Παπαγρηγορίου με την "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία - Στέργιος Ηλιόπουλος"

Με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία ανακοινώνουμε την οριστική υποβολή του συνδυασμού μας για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Ο συνδυασμός μας, με την επωνυμία “ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ» και με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη, περιλαμβάνει 115 υποψηφίους/ες στο ψηφοδέλτιο του, τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό.

Λόγω της υψηλής αποδοχής και εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου αποτέλεσε πρόκληση ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη σύνθεση. Μια σύνθεση που εκπροσωπεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας της περιφέρειας.

Καθώς ο συνδυασμός «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ» είναι ανεξάρτητος από κομματικές δεσμεύσεις, η επιλογή έγινε με ουσιαστικά κριτήρια. Βασικό κριτήριο υπήρξε η κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων κοινωνικών ομάδων ανά Περιφερειακή ενότητα. Τα υπόλοιπα κριτήρια αφορούσαν το προφίλ, το έργο, τη μέχρι σήμερα πορεία των υποψηφίων και την ταύτιση τους με τις αρχές του σύγχρονου μοντέλου διοίκησης που προτείνει η ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ασφαλή Περιφέρεια που λειτουργεί με σχέδιο και λαμβάνει αποφάσεις, καθοδηγούμενη από έγκυρα και αξιόπιστα δεδομένα, χωρίς να εκτελεί μη επωφελείς πολιτικές δεσμεύσεις. Μια περιφέρεια που εκτελεί, αξιολογεί και διορθώνει. Που αξιολογείται και είναι υπόλογη τόσο για τις επιτυχίες όσο και για τις αστοχίες της. Μια Περιφέρεια που έχει όραμα, πρόγραμμα και προχωράει άμεσα στην εφαρμογή αναπτυξιακών πολιτικών.

Θα εργασθούμε να προσφέρουμε ισόρροπη ανάπτυξη, μεταξύ κοινωνίας και οικονομίας. Όλα τα δεδομένα της σύγχρονης οικονομίας επισημαίνουν ότι, οι κοινωνίες που δεν επενδύουν στην ευημερία των πολιτών τους, οποιαδήποτε ανάπτυξη και να παρουσιάζουν, αυτή είναι παροδική και δεν διαρκεί .


Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια Περιφέρεια ασφαλή με προοπτικές ανάπτυξης και τον άνθρωπο στο επίκεντρο.


Καλούμε όλους τους πολίτες να μας στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το όραμά μας για μια διοίκηση που λειτουργεί με σχέδιο, αποτελεί μέρος της κοινωνίας, μαθαίνει και εξελίσσεται.


Όλοι μαζί θα αλλάξουμε αυτόν τον τόπο. Θα δημιουργήσουμε έναν τόπο καλύτερο και ασφαλή.


Μετά την υποβολή του συνδυασμού στο πληροφορικακό σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών, ο επικεφαλής της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Χριστόδουλος Τοψίδης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ όλους και όλες τους υποψήφιους και τις υποψήφιες που συντάσσονται με το όραμα μας. Αισθάνομαι συγκινημένος από την μεγάλη διάθεση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο μας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να αισιοδοξώ για το αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου. Με την εργατικότητα των στελεχών μας και την εμπιστοσύνη του κόσμου, θεωρώ ότι η βραδιά των εκλογών θα φέρει την αλλαγή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με την παράταξή μας στην θέση της Διοίκησης».

ΠΕ ΕΒΡΟΥ

  1. ΑΤΖΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
  2. ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, τ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
  3. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ
  4. ΒΡΙΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  5. ΓΙΑΝΤΣΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  6. ΕΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
  7. ΚΑΜΑΡΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΓΕΩΡΓΟΣ
  8. ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
  9. ΚΑΤΣΟΓΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  10. ΚΟΖΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  11. ΚΟΛΙΌΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
  12. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΕΜΗΣ) – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  13. ΛΕΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ -ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  14. ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ
  15. ΜΠΑΧΑΡΙΔΟΥ ΦΑΝΗ – ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ
  16. ΜΠΙΛΙΑΚΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  17. ΜΠΟΥΤΖΙΚΑ ΕΥΘΥΜΙΑ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
  18. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  19. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  20. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
  21. ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΠΘ
  22. ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΑΓΡΟΤΗΣ 
  23. ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ
  24. ΣΤΕΡΓΙΟΥΔΑ ΖΩΗ – ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  25. ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  26. ΤΣΙΠΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΙΔΙΩΤΙΚΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
  27. ΤΥΡΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
  28. ΧΑΒΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – τ.ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γνώρισε αναλυτικά όλους τους Υποψηφίους και τις Υποψήφιες από όλες τις Π.Ε

Περιφερειακή Σύνθεση - Χριστόδουλος Τοψίδης 



Εικόνα προφίλ

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, είναι ένα δυνατό ψηφοδέλτιο τουλάχιστον για τον Έβρο, με πολλά γνωστά και ηχηρά ονόματα, η Περιφέρεια μας επιβάλλεται να αλλάξει σελίδα. Ο κύριος Χριστόδουλος Τοψίδης είναι ένας οραματιστής σαν τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη, είναι άνθρωπος της αγοράς ως ελεύθερος επαγγελματίας, μην ξεχνάμε ότι έχει δείξει ότι αγαπάει το νησί μας και το έχει δείξει έμπρακτα τόσο μέσα από τις δράσεις του Επιμελητηρίου (άσχετα που η Σαμοθράκη δεν ανταποκρίνεται) και μέσα από σειρά ερωτήσεων που έχει καταθέσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Δέχτηκα και εγώ μία κρούση για να είμαι υποψήφιος, τις μέρες που βρίσκομαι στην Καβάλα, την αποδέχτηκα χωρίς πολύ σκέψη. Όχι από τον ίδιο τον κύριο Τοψίδη, αλλά από τοπικό στέλεχος της παράταξης. Γιατί αγαπώ την Σαμοθράκη και ήθελα με όλες μου τις δυνάμεις να προσδώσω ψήφους από το νησί στην "Περιφερειακή Σύνθεση. Τελικά δεν είμαι σε αυτήν την ομάδα. Δεν με πειράζει. 

Αντί εμού είναι ο Παναγιώτης Ατζανός, ο οποίος στην Αλεξανδρούπολη έχει μεγαλύτερο κύκλο γνωριμιών, πιστεύω και εύχομαι να εκλεγεί για το καλό της Σαμοθράκης, μιας και η Σαμοθράκη δεν εκλέγει σύμβουλο με ποσόστωση κάτι που ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να διεκδικηθεί... Η Σαμοθράκη πρέπει να έχει φωνή στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η Αλεξανδρούπολη δεν την εκπροσωπεί...!!!


Ο Τάσος Παπαγρηγορίου με την "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία - Στέργιος Ηλιόπουλος"

Αναλυτικά τα ονόματα:
Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία - Στέργιος Ηλιόπουλος (facebook)


Ι. Β.: Φίλε Τάσο καλή επιτυχία και σε εσένα.

Αναγνώστες

AddToAny

Τι γράφουν ελληνικά sites & blogs

myblogs.gr